Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

  вул. Академічна 20, м. Бережани, Тернопільська обл., Україна, 47501
A
A
A
Виїзне лекційне заняття з дисципліни «Фінанси» на  тему: «Соціальні позабюджетні фонди»

Виїзне лекційне заняття з дисципліни «Фінанси» на тему: «Соціальні позабюджетні фонди»

11 жовтня 2024 року  студенти 3 курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» в межах тижня циклової комісії спеціальних економічних дисциплін студіюючи навчальну дисципліну «Фінанси» прослухали лекцію на тему: «Соціальні позабюджетні фонди» у Бережанському управлінні Тернопільської філії Тернопільського обласного центру зайнятості.

Модератором зустрічі виступила викладачка дисципліни Ольга ПРОЦИК. Під час ознайомлення з питанням лекції «Фонд загальнообов’язкового соціального страхування на випадок безробіття, його призначення, джерела формування та напрями використання коштів» відбулася зустріч здобувачів освіти з провідними фахівцями Наталією РОГУЦЬКОЮ та Любов'ю КОРНАК.

FV

Пані Наталія ознайомила студентів з місією, завданнями, напрямами діяльності та структурою Державної служби зайнятості в Тернопільській області. Особливу увагу було звернено на питаннях реєстрації та набуття статусу безробітного, особливостях матеріального забезпечення безробітних, а саме: одержання виплати по безробіттю окремих категорій застрахованих і незастрахованих осіб та отримання одноразової допомоги для організації підприємницької діяльності. Досить цікавою була інформація про надання спектру соціальних послуг, зокрема: послуг щодо професійної підготовки або перепідготовки чи підвищення кваліфікації безробітних, профорієнтації, сприяння у працевлаштуванні, інформаційних та консультаційних послуг.

На завершення зустрічі студенти отримали достовірну та корисну статистичну інформацію про результати роботи Тернопільського обласного центру зайнятості. 

Циклова комісія та здобувачі освіти висловлюють щиру вдячність провідним фахівцям Наталії РОГУЦЬКІЙ та Любові КОРНАК за вагомий внесок у практико-орієнтовану підготовку студентів! 

Ольга ПРОЦИК,
викладачка спеціальних економічних дисциплін

 

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

© 2024 БФК НУБіП України.
 
 

Навігація