Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

  вул. Академічна 20, м. Бережани, Тернопільська обл., Україна, 47501
A
A
A
Виховна година  «Традиції та реліквії моєї родини»

Виховна година «Традиції та реліквії моєї родини»

11 жовтня 2024 р. викладачкою Уляною БУРДАШ в групі ОФ-21 проведено виховну годину на тему «Традиції та реліквії моєї родини». Сімейна реліквія – найцінніша річ, що передається з покоління в покоління і зберігається з особливою дбайливістю. Нерідко вона стає єдиним зв’язком між поколіннями, який неможливо розірвати. Тільки з її допомогою можна з любов’ю зберегти пам’ять про минуле.

Необов’язково шанована річ, передана дітям, представляє високу матеріальну цінність. У більшості випадків вона має історичний або релігійний характер. Все залежить від того, з якою життєвою подією в минулому вона пов’язана.

FV

Мета даного заходу полягала у вихованні шанобливого ставлення до свого роду, розуміння свого місця в сім'ї, зміцнення почуття обов'язку, усвідомлення себе часткою свого народу й особистої причетності до всього, чим живе народ, вироблення активної життєвої позиції. 

Такий захід спонукав студентів поцікавитись, а що ж є сімейною реліквією їхньої родини та ознайомити присутніх із цікавими сторінками життя своїх родин, розповісти про сімейні традиції та реліквії.

У спадок від старших нам залишається не лише мудрість, поради, але й речі, які вони зробили своїми руками або купили чи одержали в нагороду. Такі речі стають родинними реліквіями.

Історія сім'ї – це частина історії країни. Майбутнє нашої країни цілком залежить від того, як ми виховаємо наших дітей. Відродження нашої країни не відбудеться без відродження народних традицій та сімейних реліквій.

 

Уляна БУРДАШ,
викладачка  спеціальних економічних дисциплін

 

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

© 2024 БФК НУБіП України.
 
 

Навігація