Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

  вул. Академічна 20, м. Бережани, Тернопільська обл., Україна, 47501
A
A
A
Виїзне заняття на базі «Захід-Агро МХП»

Виїзне заняття на базі «Захід-Агро МХП»

15 жовтня 2024 року проведено виїздне заняття з навчальної практики "Експлуатація машин і обладнання" для здобувачів освіти четвертого курсу спеціальністі 208 «Агроінженерія» на базі підприємства «Захід-Агро МХП».

234567

На підприємстві нас гостинно зустріли технічний персонал та головниий інженер Володимир СЛІДЗЬОНА. Було проведено інструктаж з техніки безпеки. Студенти мали можливість оглянути сучасну сільськогосподарську техніку.

Під час заняття детально вивчено роботу та регулювання просапної сівалки KINZE 3500, яка являється провідним представником посівних комплексів точного висіву та призначена для точного висіву з широким та вузьким міжряддям для соняшника, кукурудзи, ріпаку і бобових культур.

Студенти отримали багато цінної інформації у відповідях на значну кількість поставлених ними запитань.

891011

Після заняття здобувачі освіти мали можливість зустрітися з представниками МХП - старшою бізнес-партнеркою з персоналу Західного хабу Іриною ЛИТВИН та менеджером з персоналу Наталією КУТНОЮ.

Зустріч розпочалася із вступної презентації, під час якої працівники МХП детально ознайомили з історією компанії, її організаційною структурою, ключовими напрямками діяльності та основними здобутками. Студенти дізналися про те, як компанія розвивалася з невеликого підприємства до великого агрохолдингу, який зараз відіграє важливу роль на українському та міжнародному ринках.

Найбільший інтерес викликала частина зустрічі, де молоді співробітники МХП поділилися своїми професійними знаннями та досягненнями. Вони розповідали про свій кар'єрний шлях, виклики з якими стикалися, та методи їх подолання. Це дозволило студентам краще усвідомити, які навички та знання є цінними на сучасному ринку праці, і надихнуло їх на подальший розвиток та самовдосконалення.

Насичений, незабутній та пізнавальний день з "Захід-Агро МХП" залишив багато приємних вражень та позитивних емоцій. Найважливішим результатом стало закріплення теоретичних знань і отримання практичного досвіду.

Василь ФУРДЕЙ
викладач циклової комісії
інженерних та аграрних дисциплін

 

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

© 2024 БФК НУБіП України.
 
 

Навігація