Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

  вул. Академічна 20, м. Бережани, Тернопільська обл., Україна, 47501
A
A
A
Workshop «Ярмарок ідей: від ідеї до успіху»

Workshop «Ярмарок ідей: від ідеї до успіху»

У форматі тижня циклової комісії спеціальних економічних дисциплін  9 жовтня 2024 року відбувся workshop "Ярмарок ідей: від ідеї до успіху" організований для студентів груп О-31 та ЕкП-21. Мета воркшопу - сформувати підприємницьке мислення, а також сприяти розвитку навичок роботи в команді, які дозволяють здобувачам освіти ефективно взаємодіяти, ділитися ідеями та працювати над спільними проєктами.

F1

Воркшоп розпочався з презентації, підготовленої студентами групи О-31, яка була присвячена основам підприємництва. Здобувачами освіти було висвітлено основні принципи створення успішного бізнесу, важливі кроки при розвитку підприємства та приклади успішних підприємців. Презентація групи О-31 не тільки представила теоретичні основи підприємництва, але й стала основою для подальшої практичної частини воркшопу.

FV

Практична частина заняття була особливо корисною, оскільки здобувачі освіти мали можливість працювати в групах, генеруючи нові ідеї та розробляючи їх концепції. Співпраця сприяла обміну знаннями та новими підходами до бізнесу. Спікери наголосили на важливості інноваційного мислення та креативності в підприємництві.

Спільна робота над проєктами сприяла розвитку командних навичок, комунікації та критичного мислення. Обмін ідеями та досвідом створив сприятливу атмосферу для навчання та подальшого професійного зростання.

Ірина ПАЛІНСЬКА,
викладачка спеціальних економічних дисциплін

 

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

© 2024 БФК НУБіП України.
 
 

Навігація