Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

  вул. Академічна 20, м. Бережани, Тернопільська обл., Україна, 47501
A
A
A
Виховна година «День благодійності: історія і традиції»

Виховна година «День благодійності: історія і традиції»

5 вересня весь світ відзначає Міжнародний день благодійності. День прийнятий у 2012 році на міжнародному рівні для шани всім волонтерам та благодійникам, які щодня сприяють вирішенню багатьох проблем та негараздів.

F5

12 вересня 2024 року  в групі ОФ-21 відбулась виховна година  «День благодійності: історія і традиції», яку провела викладачка Уляна БУРДАШ.

F3F4

F1F2

Щедрість – вроджена якість, кажуть одні, інші кажуть, що набута. Але хто правий? Зрештою кожний сам для себе вирішує як прожити життя і куди витрачати кошти. Та іноді приклади безкорисливої допомоги, які ми споглядаємо поряд із собою, просто вражають своєю високою метою. В народі кажуть, що добрі справи повинні робитися тихо. Втім їх визнання на національному рівні надихає велику кількість людей творити добро і, що важливо, розвивати в країні саму культуру благодійництва.

F6

Починаючи ще з часів Київської Русі благодійництво в українській традиції займає значне місце. Україна, так історично склалося, довгий час не мала державності, яка стала б на захист української культури, мистецтва, освіти, науки, мови. Тому знаходилися шанувальники українства, які зробили вагомий внесок у збереження та розбудову української нації. Меценатство було своєрідною сімейною традицією багатьох династій дворян, купців, підприємців, інтелігенції, що визначало напрямок і масштаби їх діяльності. Для українського народу День благодійності набув особливого значення з початком війни у 2014 та особливо у 2022 році. Відповідальніше почали ставитися до своєї діяльності підприємства. Великі та малі бізнеси все частіше звертають увагу на соціальні наслідки свої роботи.

Благодійність - це важливий інструмент для змін у світі.

Уляна БУРДАШ,
 викладачка циклової комісії
 спеціальних економічних дисциплін

 

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

© 2024 БФК НУБіП України.
 
 

Навігація