Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

  вул. Академічна 20, м. Бережани, Тернопільська обл., Україна, 47501
A
A
A
Виїзне практичне заняття з  Податкової системи

Виїзне практичне заняття з Податкової системи

Виїзні заняття в податкову інспекцію є надзвичайно корисними та інформативними для тих, хто хоче глибше зрозуміти податкове законодавство і практичні аспекти його застосування.

Вивчаючи податкову систему у поточному семестрі здобувачі освіти  третього курсу спеціальностей 071 Облік і оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок і 076 Підприємництво та торгівля  4 вересня відвідали Центр обслуговування платників Бережанської ДПІ ГУ ДПС у Тернопільській області. Практичне заняття на тему «Податок на додану вартість» було проведено з метою надати чітке розуміння актуальних питань, пов’язаних із податковими зобов’язаннями, роз’яснити останні зміни у законодавстві, що регулює ПДВ, особливо акцентуючи увагу на тих нововведеннях, які впливають на бізнес-процеси підприємців і підприємств. Висвітлити питання про особливості застосування ставки ПДВ для різних типів товарів і послуг.

F4F2

Практичне заняття  було орієнтоване на реальні потреби учасників. Виконуюча обов’язки начальника Бережанської ДПІ ГУ ДПС у Тернопільській області Олександра ШАРЯК навела багато прикладів з реального життя, які допомогли зрозуміти складні ситуації, пов’язані з нарахуванням та сплатою ПДВ, що особливо важливо для майбутніх бухгалтерів і фінансових спеціалістів.

F1F3

Особливу увагу було приділено електронній звітності з ПДВ, процедурі реєстрації податкових накладних у Єдиному реєстрі податкових накладних, а також основним помилкам, які можуть виникати під час подання звітів. Це було дуже корисно оскільки більшість платників використовує сучасні електронні системи для звітності.

 Дане заняття дозволило учасникам активно взаємодіяти зі спікером, ставити запитання та отримувати вичерпні відповіді. Це створило продуктивну атмосферу обміну досвідом і думками.

Виїзне практичне заняття в Центрі обслуговування платників Бережанської ДПІ ГУ ДПС у Тернопільській області на тему «Податок на додану вартість» було надзвичайно корисним, пізнавальним і  продуктивним, оскільки поєднало теоретичну підготовку з практичним досвідом. Такий формат навчання дозволяє здобувачам освіти глибше зрозуміти робочі процеси та краще підготуватися до реальних викликів у професійній діяльності.

Олег АНДРУСЯК,
викладач спеціальних економічних дисциплін

 

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

© 2024 БФК НУБіП України.
 
 

Навігація