Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Граємо на перемогу. Гра – вікторина «Як я цього не знав?» (присвячена 65 річниці заснування технікуму, 10 річниці коледжу та 126 річниці НУБІП України)

Граємо на перемогу. Гра – вікторина «Як я цього не знав?» (присвячена 65 річниці заснування технікуму, 10 річниці коледжу та 126 річниці НУБІП України)

«Деколи треба пограти, щоб перемогти,
такий гравець – він вічний переможець!»

В рамках тижня циклової комісії фізико-математичних дисциплін та інформаційних технологій 13 березня 2024 року проведено цікаву гру – вікторину між здобувачами освіти груп К-21 та Ек-21.

«Як я цього не знав?» – це українська адаптація популярної гри, в якій гравці будуть змагатися у знанні культури, здобутків та історичного минулого нашої держави. Учасникам пропонується відповідати на різноманітні запитання, відповіді на які може знати лише справжній українець. Виконана в національних кольорах, де на синіх картках знаходяться запитання, а на жовтих – відповіді. Охоплює широкий спектр запитань з української мови, літератури, географії, історії та ін.

Гра - незамінний вид діяльності, який не лише розважає, а й розвиває різні аспекти нашого життя.

Вивчення історії свого народу важливе, оскільки воно допомагає розуміти коріння культурних, соціальних та політичних цінностей, які формувалися протягом століть. Історія народу вказує на його досягнення, поразки, традиції та спадок, що допомагає зрозуміти себе і своє місце у світі. Знання про минуле також допомагає уникнути повторення помилок минулого і вивчення того, що працювало для поколінь попередників. Література допомагає краще розуміти себе та інших людей, а також навчає цінностей і моральних норм.

І повірте, фраза «Як я цього не знав?» у цій чудовій грі-вікторині прозвучала не один раз! Але помилятися – не соромно, тим паче якщо ви навчаєтесь нового! Або ж намагаєтеся згадати добре забуте старе.

Патріот – це набагато більше та глибше! Це наша молодь, яка пишається здобутками своєї країни, вона знає всю історію, гімн, мову, традиції, культуру і навіть рядки з улюблених творів Тараса Григоровича Шевченка, Лесі Українки чи Ліни Костенко, вона не просто пишається, а готова будь-якої миті це все захищати.

23456789101112131415

Віра у Перемогу надихає нас бути небайдужими та допомагати нашим захисникам та захисницям, які сьогодні мужньо боронять незалежність та свободу країни.

Ми – єдиний народ! В тому наше єднання!

Слава Збройним Силам України! Слава Україні!

Ірина ТЕРНОВА та Маріанна МИХАЙЛИШИН,

куратори груп

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація