Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

  вул. Академічна 20, м. Бережани, Тернопільська обл., Україна, 47501
A
A
A
Дебют першокурсників у Бережанському фаховому коледжі

Дебют першокурсників у Бережанському фаховому коледжі

На початку навчального року у Бережанському фаховому коледжі завжди відчувається особлива атмосфера: хвилювання, очікування, нові обличчя, несподіванки. Цей рік не став винятком, адже першокурсники знову вражають своїми талантами, енергією та завзятістю. Щорічний традиційний захід "Дебют першокурсників" зібрав повну залу глядачів. Здобувачі освіти старших курсів, викладачі та батьки з нетерпінням чекали, що ж продемонструють студенти нового набору. І вони не розчарували!  

3

Ведучі свята Віталій КУЦИЙ (студент групи К-21) та Ангеліна МОРОЗ (студентка групи Ср-21), відкриваючи свято, наголосили, що війна, що охопила нашу країну, принесла з собою чимало викликів та труднощів. Однак, незважаючи на всі обставини, молоде покоління сміливо крокує вперед, доводячи усім, що віра у краще майбутнє, віра у ЗСУ  – це те, що тримає нас усіх разом.

4

Артур СЄДАНОВ (голова студради Бережанського фахового коледжу), вітаючи першокурсників, зазначив, що студентська рада – це  та команда, яка завжди готова допомогти і побажав залишатися відкритими до знань, друзів і всього нового.

131516172026

Після кількох конкурсів, організованих студрадою коледжу, кожна група продемонструвала відеоролик і представили своє бачення студентського життя, показавши, як готуються до занять, знайомляться один з одним і ділилися своїми очікуваннями. Кожна частина відео наповнена гумором, креативністю і щирими емоціями. Було видно, що вони вже стали справжньою командою, хоча знайомі не так давно.

10

Особливою миттю став виступ директорки коледжу Світлани ПИЛИПИШИН, яка привітала студентів із початком їхньої освітньої подорожі. Під час свого виступу директорка наголосила на важливості студентських років як часу не лише навчання, а й самопізнання та формування особистості. Вона підкреслила, що Бережанський фаховий коледж завжди буде підтримувати своїх студентів у всіх їхніх починаннях, допомагати їм розвивати таланти й знаходити своє покликання. Кульмінацією виступу стало вручення студентських квитків. Ця урочиста мить наповнила кожного першокурсника хвилюванням і гордістю, адже це не просто формальність, а момент, який кожен запам’ятає як один із ключових у своєму житті. Завершивши свій виступ, директорка запросила першокурсників не лише навчатися, але й активно долучатися до студентського життя, бути ініціативними та відкритими до всього нового.

14

Останні хвилини святкового дійства залишили у всіх присутніх приємні враження та надії на чудовий початок навчального року.

1

Олександра Веремеєнко,
голова інформаційного сектору
студентської організації коледжу
562125
 
7891922232427

 

 

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

© 2024 БФК НУБіП України.
 
 

Навігація