Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

  вул. Академічна 20, м. Бережани, Тернопільська обл., Україна, 47501
A
A
A
Місце, де відпочиває душа

Місце, де відпочиває душа

17 вересня 2024 року студенти, які проживають у гуртожитку, разом із своїм вихователем відвідали Марійський духовний центр «Зарваниця», а саме унікальний комплекс "Український Єрусалим", який вміщує у собі копії найбільших християнських святинь Святої Землі. Побачили місцеву Голгофу, Оливний город, Сходи Покаяння, Вежу Давида, центральну споруду комплексу — копію Гробу Господнього.

Надзвичайна краса церков, дзвіниці та собору, тиша та спокійно, що панували довкола, створювали враження райського куточка. Адже тут шепіт молитов звучить особливо, кроки карбуються легко, а серце переповнюють відчуття спокою, умиротворення та незримої Божої присутності. Учасники поїздки пройшли символічною Хресною Дорогою. Священні станції залишились у юних серцях назавжди та дали можливість відновити душевну рівновагу, відійти від буденності та турбот.

Студенти приклалися до чудотворного образу Матері Божої Зарваницької, відвідали її домівку та зносили щирі молитви за Перемогу, за кожного воїна, що боронить нашу землю, за всіх  зниклих безвісти  та полонених, а також за тих, хто віддав своє життя за Україну. А також відвідали Джерело Святої Анни.

23465

Надзвичайно цікавою та особливою видалася подорож. На думку студентів, відвідування святих місць є запорукою праведного, істинного життя кожної людини. Вони зцілюють нас не лише фізично, але й духовно.

Любов ГУРКО,
вихователь гуртожитку

 

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

© 2024 БФК НУБіП України.
 
 

Навігація