Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

  вул. Академічна 20, м. Бережани, Тернопільська обл., Україна, 47501
A
A
A
Мінна небезпека: твої знання – твоя безпека

Мінна небезпека: твої знання – твоя безпека

Сьогодні, коли Україна є однією із найзабрудненіших вибухонебезпечними предметами країн у світі, а через активні бойові дії у різних частинах країни зростає небезпека від мін для нашого життя, важливо говорити про мінну небезпеку.

23

45

Адже знання про те, як виглядають небезпечні предмети та алгоритм дій при їх виявленні, інформація про визначення небезпечних місць та життєві приклади – дають більшу впевненість, що населення мінімізує ризики при зіткненні з вибухонебезпечними предметами.

67

89

З 2015 року Товариство Червоного Хреста України за підтримки Міжнародного Комітету Червоного Хреста реалізує проєкт щодо зникнення ризиків від мін і вибухонебезпечних наслідків війни. Інструктори-волонтери Українського Червоного Хреста інформують людей про мінну небезпеку та розповідають про дії в разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

1112

16 вересня 2024 року в ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» завітала Ольга ЄФІМОВА фахівець з питань мінної небезпеки відділу протимінної діяльності Товариства Червоного Хреста України. Під час своєї лекції фахівець розповіла про: види мін, снарядів чи інших вибухонебезпечних предметів; небезпеку цих предметів; алгоритм дій у разі їх виявлення. Представниця Червоного Хреста, використовуючи презентації, продемонструвала, як виглядають боєприпаси, та пояснили, як слід діяти в разі їх виявлення. У такий спосіб фахівець намагалася підвищити рівень свідомості здобувачів освіти та зменшити ризик травмування. Протягом даного заходу здобувачі освіти були надзвичайно активними та обговорювали питання даної теми.

1314

15

1618

1619

20

 
Викладачі дисципліни «Захист України»
Володимир ГАХОВСЬКИЙ,
Уляна БУРДАШ

 

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

© 2024 БФК НУБіП України.
 
 

Навігація