Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Літературна зустріч

Літературна зустріч

12 вересня у нашу бібліотечну світлицю вже втретє завітала цікава, творча, непересічна особистість – педагог, історик, львівська письменниця, дуже позитивна людина, чудова співрозмовниця  - Галина КОЗАК.

4

Пані Галина - авторка повістей «Таємниця», «Не заблукати в мережі», «Дорога терном заросла» та історичної повісті «Вигнанці».

8

Цього разу пані Галина  нам свою нову працю – історичний роман «Дівчина на білому коні».

Ця книга - про історію наших земляків: героїчну і трагічну, про їх родини, про звичайних трудівників, споконвіку орали землю, сіяли і збирали збіжжя, народжували і ростили дітей та онуків, а в час визвольних змагань зі зброєю в руках захищали свої домівки.

2

У романі яскраво відзначені трагедії, незламний дух, героїчне протистояння ворогові, віра і незламність борців за волю України на Бережанщині у 40-50-х роках минулого століття. В центрі уваги читача – доля дівчини-станичної та її побратимів.

Також у творі є місце історії кохання, бо не може бути трагедії, яку не перемогло б це світле почуття.

3

Пані Галина поділилась з присутніми історією написання книги, а також тим, як для написання своєї книги працювала не тільки з архівними документами, а особисто відвідала місця, де відбувались події, описані в романі.

Варто відзначити, що історичні знання й творча уява авторки стали запорукою створення роману, який захоплює читача з перших сторінок.

5

Директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН щиро подякувала пані Галині за можливість студентській молоді ще раз доторкнутися до історичних подій, які є такими актуальними і тісно пов’язаними із сьогоденням та побажала нових творчих здобутків та літературного натхнення.

6

На згадку про зустріч відбулася традиційна фото- і автограф-сесія. Зустріч була теплою, жвавою і невимушеною. Талановита авторка зацікавила присутніх своїм баченням створення літературних образів та зарядила своїм життєвим позитивом.

Дякуємо пані Галині за щиру презентацію, подарунок до бібліотечного фонду з автографом й всім присутнім за теплу, дружню атмосферу, яка зробила цю зустріч незабутньою!

Ольга МИХАЙЛИШИН,
завідуюча бібліотекою

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація