Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Старостат у дії: обговорення ключових питань з керівництвом коледжу

Старостат у дії: обговорення ключових питань з керівництвом коледжу

04 вересня 2024 року у ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» відбулося чергове засідання старостату, на якому обговорювали важливі питання організації освітнього процесу та студентського життя.

Директор коледжу Світлана ПИЛИПИШИН, привітавши здобувачів освіти з початком нового навчального року, відзначила важливість ролі старост у комунікації між студентами та адміністрацією. Вона наголосила на тому, що завдяки зворотному зв’язку з представниками студентства можна швидше вирішувати питання, що виникають в освітньому процесі, а також удосконалювати студентське життя.

2

Заступник директора з навчальної роботи Уляна ДУДКА озвучила ключові моменти стосовно організації навчального року, звернувши увагу на графік освітнього процесу, підготовку до сесії та участь студентів у наукових і культурних заходах коледжу.

3

Завідувач відділення управління, соціальних наук та екології Ірина ТЕРНОВА наголосила на важливості дотримання академічної дисципліни та підвищення рівня успішності студентів.

4

Важливою частиною зустрічі стало обговорення нових ініціатив для розвитку студентського самоврядування на яких акцентувала увагу заступник директора з виховної роботи Галина ПРОЦИК.6

Мирослав ЯЦИКІВ завідувач відділення аграрних технологій і транспорту повідомив про організацію стажування для студентів на аграрних підприємствах.

5

Про якість ведення журналів аналізу відвідування студентів розповіла завідувач відділення комп’ютерної та електричної інженерії Маріанна МИХАЙЛИШИН.

78

Старости академічних груп мали можливість висловити свої пропозиції щодо покращення умов навчання та розглянути нагальні питання, які їх турбують. Керівництво коледжу висловило готовність підтримувати активних студентів та заохочувати їх до подальших звершень.

9

Підсумовуючи засідання, директор Світлана ПИЛИПИШИН подякувала старостам за їхню активну позицію та внесок у розвиток студентського життя.

Заступник директора з навчальної роботи
Уляна Дудка

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація