Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
ПРИЄМНО і з КОРИСТЮ…

ПРИЄМНО і з КОРИСТЮ…

… провели суботній день 9 вересня 250 учасників, з них 30 – онлайн, які взяли участь у XXVІI символічних легкоатлетичних змаганнях з бігу «Тернопільська Озеряна-2023».

Серед учасників забігу був і викладач циклової комісії гуманітарних дисциплін, керівник фізичного виховання Степан ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ, який вже вчетверте взяв участь у цих змаганнях (одного разу з викладачем фізичного виховання Миколою Косюком та одного разу зі студентами Тимуром Хомецьким та Богданом Процем).

До участі організатори запрошували усіх охочих з Тернополя та інших міст України віком від 12 років до 65+ і старших. Було організовано і дитячу «Озеряну» для молодших діток.

Дистанція змагань для дорослих становила 9 км (навколо Тернопільського ставу). Також запрошувались онлайн-учасники, які бажали взяти участь у «Тернопільській Озеряні», пробігши 9 км у своєму місті або країні (підтвердження дистанції у додатку «STRAVA»).

Перед початком забігу спортсмени оплесками подякували військовослужбовцям, які захищають Україну на передовій, та вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих у російсько-українській війні.

Серед чоловіків переможцем став Іван Стребков, серед жінок перше місце посіла студентка ЗУНУ з Тернополя, вихованка Бережанської ДЮСШ Тетяна Когут.

3 Озеряна 2023   з медалями4 Озеряна 2021   спогад зробити говловним фото статті

«Приємним цей забіг став тому, що участь в «Озеряні» - це можливість як побачити старих знайомих (тих, котрі щороку приїжджають, щоб пробігти дистанцію в 9 км), так і знайти нових однодумців бігу і пропаганди здорового способу життя. А корисним, тому що Захід провели на підтримку Збройних сил України і кошти від вступних внесків перерахують для придбання необхідного для наших захисників», - поділився враженнями Степан Жеребецький.

Організаторами спортивного заходу виступили управління розвитку спорту та фізичної культури Тернопільської міської ради, Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення, Федерація легкої атлетики Тернопільської області.

Світлана КУЦА, голова циклової комісії гуманітарних дисциплін

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація