Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Звіт про проведення Тижня безпеки дорожнього руху

Звіт про проведення Тижня безпеки дорожнього руху

У рамках реалізації заходів Другого Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху у 2021-2030 рр. в Україні триває щорічний Тиждень безпеки дорожнього руху (з 13 по 19 травня 2024 року). Заходи тижня направлені на обговорення актуальних питань з безпеки на транспорті в Україні в умовах воєнного стану, а також популяризацію дотримання безпечної поведінки на автошляхах, поширення знань про БДР, надання домедичної допомоги потерпілим внаслідок ДТП.

Розпочав тиждень викладач Правил дорожнього руху Микола ЛЕСЬКІВ, який провів профілактичну бесіду з працівниками та здобувачами освіти по питаннях безпеки дорожнього руху. Проінформовано присутніх про дорожньо-транспортні пригоди, які трапилися у 2023 році та першому кварталі 2024 року в Україні та в Тернопільській області зокрема. Проведено аналіз основних причин автопригод і заходів по їх попередженню.

2

73

В рамках Тижня кураторами академічних груп проведені виховні години на тему: «Безпечна дорога додому» у групах агромеханічного відділення

Викладачі Андрій ІЛЬЧЕНКО та Микола ЛЕСЬКІВ оновили інформаційно - довідкові стенди з безпеки дорожнього руху, а також організували перегляд та обговорення відеосюжетів з даної тематики.

891011

Велике зацікавлення у всіх здобувачів освіти викликала зустріч з медичним працівником Галиною ПАСЕМНИК, яка провела тренувальні вправи з надання домедичної допомоги потерпілим при ДТП. Здобувачі освіти коледжу  отримали  практичні навички поведінки у таких ситуаціях.

4

56

У четвер 16 травня на запрошення викладача Володимира ГАХОВСЬКОГО до коледжу завітали представники Національної поліції - поліцейські СРПП ВП #1 (м. Бережани) Тернопільського РУ поліції ГУНП в Тернопільській області сержант поліції Михайло Білоніжка та капрал поліції Іван Семенів Тут відбулася зустріч гостей з студентами і деякими викладачами. У спокійній і довірливій атмосфері присутні поспілкувалися і обговорили ті питання, які найбільше цікавлять молодь: про переїзди перехресть, про іспити на отримання водійських прав, про вимоги до кермування мотоциклами, скутерами, про розміри штрафів і таке інше.

12

У приміщенні читального залу Ольга МИХАЙЛИШИН, разом з іншими працівниками бібліотеки коледжу, оформила виставку тематичної літератури та періодичних видань на тему: «Твій друг – безпечний рух».

Робота протягом тижня була спрямована на підвищення поінформованості учасників освітнього процесу про негативні наслідки дорожньо-транспортних пригод та стимулювання дій, направлених на усунення основних факторів ризику травматизму.

Микола ЛЕСЬКІВ,
викладач циклової комісії
Інженерних та аграрних дисциплін

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація