Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

  вул. Академічна 20, м. Бережани, Тернопільська обл., Україна, 47501
A
A
A
Виїзне практичне заняття з підприємницької діяльності «Механізм створення власної справи: кроки успішного бізнесу».

Виїзне практичне заняття з підприємницької діяльності «Механізм створення власної справи: кроки успішного бізнесу».

7 жовтня 2024 року в межах тижня циклової комісії спеціальних економічних дисциплін для здобувачів освіти економічних спеціальностей викладачкою Іриною ПАЛІНСЬКОЮ було організовано виїзне практичне заняття з дисципліни «Підприємницька діяльність» у сучасне швейне підприємство ТОВ «Мануфактура» (с. Жуків) з метою поглиблення практичних знань на тему: «Механізм створення власної справи: крок до успішного бізнесу».

Виїзне заняття у ТОВ "Мануфактура" стало надзвичайно пізнавальним і корисним для студентів та дозволило зрозуміти основи створення власної справи у швейній індустрії.

FV

Виробництво обладнане високотехнологічним сучасним устаткуванням провідних брендів: швейні машинки із програмним забезпеченням, столи, праски із подачею пари. Спеціалізація ТОВ «Мануфактура» - це пошиття чоловічих сорочок. Обсяг виробництва 10 тисяч штук виробів в місяць. Продукція, що виготовляється на фабриці є експортоорієнтованою. Зовнішньоекономічна діяльність провадиться із країнами ЄС: Польщею, Німеччиною, Швецією.

F1

Під час візиту здобувачі освіти отримали змогу ознайомитись з технологічним процесом створення швейних виробів, починаючи з вибору матеріалів до реалізації готової продукції. Дослідили, як підприємство формує свою бізнес-модель, залучає клієнтів. Цінні поради та рекомендації отримали від головного менеджера підприємства  Світлани Теодорівни ЧАВЛЮК. Вона поділилися своїм досвідом та розказала про першочергові завдання, які потрібно вирішити щоб досягти успіху. Було обговорено маркетингові стратегії, студенти дізналися про підходи до просування продукції на ринку та важливість брендингу, про фінансове управління, про важливість якості продукції, яка задовольняє потреби клієнтів.

Виїзне практичне заняття стало важливим елементом у навчанні здобувачів освіти, оскільки допомогло не лише отримати теоретичні знання, але й побачити приклад успішного втілення бізнес-ідеї на практиці.

Дякуємо ЧАВЛЮК Світлані Теодорівні та усім працівникам ТОВ "Мануфактура" за можливість зануритися у світ підприємництва та практичного навчання.

Ірина ПАЛІНСЬКА,
викладачка спеціальних економічних дисциплін

 

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

© 2024 БФК НУБіП України.
 
 

Навігація