Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

  вул. Академічна 20, м. Бережани, Тернопільська обл., Україна, 47501
A
A
A
Виїзне заняття у Відділ державної реєстрації Бережанської міської ради  з дисципліни «Основи підприємництва, менеджменту та маркетингу»

Виїзне заняття у Відділ державної реєстрації Бережанської міської ради з дисципліни «Основи підприємництва, менеджменту та маркетингу»

3 жовтня 2024 року в рамках навчальної дисципліни «Основи підприємництва, менеджменту та маркетингу» для здобувачів освіти груп Сп-41 та ЕкП-21  викладачкою Уляною БУРДАШ було організовано виїзне практичне заняття у Відділ державної реєстрації Бережанської міської ради з метою поглиблення практичних знань по темі «Правове забезпечення розвитку підприємництва».

 

F2

Саме теорія, поєднана з досвідом практичної діяльності, дає найкращі результати. Відділ державної реєстрації Бережанської міської ради є структурним підрозділом Бережанської міської ради, що реалізує повноваження Міністерства юстиції України у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень і державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.  Під час заняття головний спеціаліст - державний реєстратор реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців Лілія Антош ознайомила здобувачів освіти із основними організаційно-підготовчими заходами до реєстрації, процедурою державної реєстрації та ліквідації суб'єктів підприємницької діяльності, а також дала кількісну характеристику зареєстрованих ФОП та юридичних осіб міста. Активно обговорювалось питання особливостей вибору КВЕДу підприємницької діяльності.

F4

F6

F5image

В подальшому набуті під час виїзного заняття знання стануть сьогоднішнім здобувачам освіти у нагоді, оскільки частина із них - це майбутні підприємці. Бажання створити власну справу вимагає знань процедури реєстрації, що дозволить уникнути помилок та розширить можливості.

Висловлюємо вдячність начальнику відділу Лілії ГОЛЯШ та головному спеціалісту Лілії АНТОШ за можливість проведення такого заняття, їхню професійність та привітність.

Уляна БУРДАШ,
викладачка спеціальних економічних дисциплін

 

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

© 2024 БФК НУБіП України.
 
 

Навігація