Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Відбулися кваліфікаційні іспити для здобувачів економічних спеціальностей

Відбулися кваліфікаційні іспити для здобувачів економічних спеціальностей

19-24 червня 2024 року у ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБІП України» успішно відбулися кваліфікаційні іспити для здобувачів освіти економічних спеціальностей. Складання кваліфікаційних іспитів передбачало виконання описових та практичних завдань та відбувалося як в очному, так і в дистанційному форматах.

На початку кожного іспиту до випускників з вітальним словом, словами підтримки, зверталась директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН. Вона наголошувала, що здобувачі освіти пройшли довгий шлях навчання, здобували знання, вміння та навички, які стануть основою їх майбутнього професійного успіху. Також, Світлана Ігорівна сказала, що складання кваліфікованого іспиту – це важливий крок у житті кожного студента: «Вірте у себе, свої знання та можливості. Ми пишаємося кожним з вас і віримо, що ви досягнете великих вершин. Бажаю вам удачі, впевненості та успіху. Нехай цей іспит стане початком вашого великого шляху».

 1

Під час іспиту із спеціальності 051 Економіка із вступним словом виступила СТЕПАСЮК Людмила Михайлівна, канд. екон. наук, доцент кафедри економіки НУБіП України, яка закцентувала увагу на важливості  обраної спеціальності та окреслила перспективи навчання у НУБіП України.

5

247

Під час складання кваліфікаційного іспиту зі спеціальності 071 Облік і оподаткування до здобувачів освіти із вступним словом звернулася ГУРЕНКО Тамара Олексіївна, канд. екон. наук, доцент кафедри обліку та оподаткування НУБіП України, яка також відзначила переваги навчання у НУБіП України

ОЛІЙНИК Лариса Анатоліївна, канд. екон. наук, доцент кафедри фінансів НУБіП України наголосила здобувачам фахової передвищої освіти за спеціальністю 072 Фінанси, банківська справа та страхування на важливості обраної професії та розповіла про можливості навчання у НУБіП України.

РАДЬКО Віталій Іванович, доктор економічних наук, доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності НУБіП України привітав випускників спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність з успішним завершенням навчання, побажав їм плідної професійної діяльності та запросив продовжити навчання у НУБіП України.

Під час кваліфікаційного іспиту всі випускники продемонстрували належний рівень теоретичних знань і практичних навичок, що дасть  можливість впевнено продовжувати навчання у  закладах вищої освіти України та займати достойні місця на ринку праці.

8

3

За результатами кваліфікаційного іспиту, всім здобувачам освіти присвоєно кваліфікацію “фаховий молодший бакалавр”.

Вітаємо здобувачів освіти з успішною здачею кваліфікаційного іспиту та бажаємо мирного неба, успіхів у професійній діяльності, втілення в життя задумів та сподівань!!!

Уляна Бурдаш,
викладачка циклової комісії спеціальних економічних дисциплін

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація