Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Всесвітній День донора крові

Всесвітній День донора крові

Щорічно 14 червня країни світу відзначають Всесвітній день донора крові. Це вдячність донорам за їх благородний вчинок і порятунок життя людей, які потребують переливання донорської крові або її компонентів. Для України цей день є особливим, оскільки відзначається він в умовах російсько-української війни.

День донора сприяє підвищенню обізнаності суспільства про необхідність донорства. Люди різних професій та соціальних груп об’єднуються для поширення інформації про донорство та заохочення нових донорів. Участь у заходах, присвячених Дню донора, допомагає популяризувати цю благородну діяльність та підтримувати донорський рух. Донорство допомагає врятувати багато життів та дати шанс на нове життя тим, хто його потребує. День донора - це час для вдячності тим, хто безкорисливо пропонує свою допомогу та ініціативу. Саме тому, 17 червня 2024 року в групі ОФ-11 викладачкою Уляною Бурдаш було проведено тематичну виховну  годину, присвячену цьому дню, маючи на меті відзначити внесок донорів у покращення життя та збереження здоров’я інших. На даний захід була запрошена зав. відділом трансфузіології КНП «Бережанська ЦМЛ» Оксана Федорук. Здобувачі освіти мали нагоду ознайомитись із значимістю, правилами та вимогами до донорства. Дане питання викликало активне обговорення. Студенти ділилися історіями допомоги донорства у  порятунку життя їхніх рідних та знайомих.

5

243

Кожен з нас може допомогти іншим, ставши донором, що є дуже благородним та важливим кроком в житті. Знання та дотримання всіх правил та процедур донорства гарантує максимальну користь для отримувачів крові.

Тож, день донора нагадує нам, що найбільша радість від життя - це можливість допомогти іншим і бути корисним для світу. Дії кожної людини можуть мати велике значення в історії та долі інших. Донорство - це один з найкращих способів зробити цей світ кращим і добрішим місцем для всіх.

1

Уляна Бурдаш,
викладачка циклової комісії
спеціальних економічних дисциплін 

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація