Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Участь у регіональному етапі Міжнародної економічної олімпіади

Участь у регіональному етапі Міжнародної економічної олімпіади

10 березня відбувся регіональний етап Міжнародної економічної олімпіади на базі Університету Короля Данила у м. Івано-Франківськ. Основною метою Міжнародної економічної олімпіади, заснованої Інститутом економічної освіти (INEV) в Чехії у 2016 році, є підвищення зацікавленості здобувачів освіти у вивченні економіки.

2

34

Участь у Міжнародній економічній олімпіаді є важливою та цінною можливістю для здобувачів освіти. Це захід, який сприяє розвитку їхніх економічних знань, аналітичних навичок та вмінь приймати стратегічні рішення у сфері економіки, аналізувати складні економічні ситуації, надає можливість учасникам продемонструвати свої знання та вміння, а також обмінятися досвідом та знаннями з представниками інших закладів освіти.

65

Економічна Олімпіада складається з чотирьох етапів. Участь в олімпіаді на першому етапі взяли понад 9000 здобувачів освіти із 20 країн. Участь в олімпіаді на другому регіональному етапі Західного регіону взяли понад 100 учасників із Чернівецької, Львівської, Тернопільської, Хмельницької, Закарпатської та Івано-Франківської областей, які на попередньому етапі набрали найбільшу кількість балів для свого регіону. ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБІП України» на олімпіаді представляли здобувачі освіти БАЗИЛЕВИЧ Христина, КУШКО Андрій, МРУЧОК Вероніка та БІДОЛАХ Софія під керівництвом викладачки Уляни ДУДКИ. На регіональному етапі Міжнародної економічної олімпіади учасники змагались за змогу представляти свій регіон у Національному фіналі в Києві.

Здобувачі освіти мали можливість не лише позмагатися з економічного мислення, а й познайомитися з містом Івано-Франківськ. День видався емоційно насиченим та цікавим. Пишаємось досягненнями талановитих здобувачів освіти та вболіваємо за їх подальші результати!

Уляна ДУДКА,
викладачка спеціальних економічних дисциплін

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація