Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Битва Розумів: студентський Гранд Челендж

Битва Розумів: студентський Гранд Челендж

Студенти групи ЕкП-11 взяли участь у захоплюючому заході ­- "Битва розумів: студентський Гранд Челендж". Ця вікторина об'єднала дві команди ­-  "Валентинка" та "Пампушки", які виявилися справжніми майстрами розумових вправ та імпровізації.

Захід розпочався привітанням від ведучої, Уляни ДУДКИ, яка впровадила студентів у світ гри та змагань. Поспішаючи зазначити, що гра має свої власні правила, вона цитувала великого фізика Альберта Ейнштейна, нагадуючи усім про те, що розум завжди готовий до гри.

23456

На початку вікторини було представлено журі, якими стали студенти групи Вікторія ЯРЕМЧУК і Назарій МАКОВЕЙ та студентка-практикантка Софія КІЗИМА. На поле битви вийшли дві команди, готові змагатися у 7 раундах вікторини. Якщо в якомусь раунді виявлялась нічия, команди отримували бонусне запитання. За кожну правильну відповідь команди отримували певну кількість балів, забезпечуючи собі перевагу.

Перший раунд "Збери літери" включав в себе завдання з відгадування слів за допомогою поданих літер.

Другий раунд "Хто я?" випробував здатність команди відгадати персонажів на фото. Спритні студенти швидко розпізнавали знаменитостей, здобуваючи додаткові бали та підтримуючи командний дух.

Третій раунд "Назви слово" виявився важливим для вивчення різних варіацій української мови. Учасники відповідали по черзі та додавали бали своїм командам за кожне правильне слово.

Четвертий раунд "Крокодил" підняв настрій учасникам, вимагаючи від них не лише розуміння, але й творчості. Це була гра пантоміми, де слова передавались без використання мови, тільки за допомогою жестів.

П'ятий раунд "Кадр з фільму" підкреслив кінематографічні здібності студентів, їх знання фільмів. Кадри з різних стрічок стали випробуванням для уважності та кіносмаку.

У шостому захоплюючому раунді «Вгадай виконавця» студенти випробовували свої знання української музичної сцени. Задача полягала в тому, щоб вгадати виконавця пісні за лише 10 секунд.

Потім наступив час вирішального моменту ­- фінального раунду, де кожна команда отримала індивідуальне завдання.

На кожному етапі заходу панувала напружена атмосфера, де команди виявляли свої сильні сторони та творчість. Після закінчення вікторини студенти отримали не тільки незабутні враження, взаєморозуміння та спільний досвід веселощів, а й солодкі подарунки. "Битва розумів" стала чудовим способом відсвяткувати День святого Валентина та зблизити студентську спільноту у дружбі та конкурентному дусі.

Софія КІЗИМА,
студентка-практикантка

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація