Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Підвищення кваліфікації  – необхідна умова високої майстерності викладачів

Підвищення кваліфікації  – необхідна умова високої майстерності викладачів

 

Підвищення кваліфікації сприяє постійному удосконаленню роботи викладачів. Без отримання нових знань, без руху в ногу з новітніми технологіями неможливо передавати досвід студентам та якісно їх навчати.

Так, протягом тижня, з 25 вересня 2023 року по  29 вересня 2023 року, викладачки РУДНИК Валентина та ДУДКА Уляна активно долучилися до участь у всеукраїнському проєкті з підвищення кваліфікації педагогічних працівників та успішно опанували курс онлайн програми «Agri:Бухгалтерія» як складова екосистеми сучасного малого та середнього агробізнесу: новації для бізнесу, освіти та науки».

Основною метою цього навчання є поглиблення знань бухгалтерського обліку та формування практичних навичок використання онлайн програми бухгалтерського обліку «AGRI:Бухгалтерія» в освітніх цілях.

4

Викладачі опрацьовували ряд питань, а саме: проведення реєстрації господарства та введення початкових залишків, облік розрахунків з контрагентами, придбання та реалізація ТМЦ, облік ПДВ, облік основних засобів, облік на складі, облік виробництва: рослинництво, облік кадрів та розрахунків по заробітній платі, облік розрахунків з пайовиками, облік розрахунків за податками, облік доходів-витрат (закриття періоду) та складання фінансової звітності.

Спікерами заходу виступили: Володимир ГЕРАЙМОВИЧ, заступник директора ТОВ «Агріаналітика»; Юлія ДУДА, провідний спеціаліст з розвитку та підтримки продукту AGRI:Бухгалтерія.

2

3

Агріаналітика - це онлайн платформа підтримки і забезпечення українських МСБ агровиробників, яка включає AGRI: Фінансування, AGRI:Магазин, AGRI: Трейдінг, AGRI:Експерти та інші власні онлайн продукти. Серед продуктів, які є цікавими для використання в освітньому процесі, є онлайн програми АГРІ:Бухгалтерія і АГРІ:Бізнес-план. Розвиток платформи і онлайн продуктів здійснюється за активної підтримки міжнародних партнерів та донорів, зокрема урядів США та Німеччини.

Компанія «AgriAnalytica» пропонує закладам освіти безкоштовний доступ до зазначених програмних продуктів, а також участь викладачів в безкоштовних навчально-сертифікаційних сесіях та надає можливість здобувачам освіти отримати практичні навички ведення бухгалтерського обліку при роботі із платформою.

Дякуємо Володимиру ГЕРАЙМОВИЧУ та Юлії ДУДІ за цікаву, корисну, змістовну зустріч та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

5

6

 

Уляна БУРДАШ,

голова циклової комісії спеціальних економічних дисциплін

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація