Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

вул. Академічна 20, м. Бережани, Тернопільська обл., Україна, 47501
A
A
A
Вікторина «Я люблю Україну»
Featured

Вікторина «Я люблю Україну»

Україна — країна з багатою культурою, мальовничими краєвидами та глибокими традиціями. Від гірських вершин до безкраїх полів, від чарівної мелодії народних пісень до милозвучності української мови — все це робить нашу землю унікальною.

2

Вікторина «Я люблю Україну», що відбулася 5 листопада, стала справжнім святом знань і творчості для студентів груп Сп-21 та Е-31. Захід, організований викладачами циклової комісії фізико-математичних дисциплін та інформаційних технологій Людмилою БІЛАН і Ольгою ЯКИМОВИЧ, не лише перевірив обізнаність учасників про українську культуру, історію та традиції, а й подарував незабутні емоції.

384567

Вікторина складалася з п'яти цікавих і різноманітних раундів. Перший раунд був присвячений українським зіркам кіно та телебачення, де студенти мали змогу продемонструвати свої знання про відомих акторів та виконавців. Наступний етап вимагав від учасників розставити міста за відстанню від Києва або за кількістю населення, що стало справжнім випробуванням для їх географічних знань. Інший раунд був пов'язаний з українськими народними приказками, де учасники повинні були вгадати другу частину відомих фраз, що викликало неабиякий інтерес і залучало до творчого мислення.

Також були питання, що стосувалися статистики та фактичних даних про Україну, від економіки до культури і населення, що дозволило учасникам дізнатися нові маловідомі факти. Не обійшлося й без бонусних завдань, на яких учасники здогадувалися назви відомих українських пісень, що додало ще більше веселощів і інтерактивності до заходу. Вболівальники активно підтримували команди, створюючи атмосферу справжнього свята.

9

Загалом, вікторина «Я люблю Україну» стала чудовою можливістю для студентів не тільки розширити свої знання про рідну культуру та історію, а й провести час у колі однодумців, насолоджуючись творчим та пізнавальним процесом.

Оксана ЛЕЩИШИН,
викладачка циклової комісії

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

(03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

Національний університет біоресурсів

і природокористування України