Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

  вул. Академічна 20, м. Бережани, Тернопільська обл., Україна, 47501
A
A
A
 Відкрита виховна година «З осіннього саду...»

Відкрита виховна година «З осіннього саду...»

Любов кожного українця до рослин має дуже глибоке коріння. Колись наші предки вірили, що кожне природне явище, кожна рослина має душу і тому з такою пошаною ставились до них. Рослини в українців були своєрідними символами – оберегами. І недаремно наш народ склав про свої улюблені рослини стільки пісень, легенд, казок. Проте у гонитві за власним збагаченням люди нехтують одвічними законами природи. Звідси і наслідки найбільших катаклізмів, перед якими безсило розводимо руками. Триває війна і агресор випалює ліси та прекрасні українські сади снарядами, забруднює землі токсичним паливом, знищує тварин. У Святому письмі сказано, що настане день, коли людина боятиметься землі. На жаль, нехтуються давні традиції суспільного життя –любити і берегти природу.

3415

56789101112131416

З метою виховання свідомого та бережливого ставлення до природи, вивчення матеріальної та духовної культури нашого народу 8.10.2024р. викладачкою циклової комісії фізико – математичних дисциплін та інформаційних технологій Роксоланою Ломницькою була проведена відкрита виховна година «З осіннього саду» у групі ЕкП-21. Також  захід був  спрямований на ознайомлення з традиційними рослинами українського народу, формування у здобувачів освіти уявлень про рослину, як художній символ в українському фольклорі та у творчості митців.  Присутні мали змогу послухати цікаві доповіді студентів про  найпоширеніші рослини українських садів. Завершилася виховна година складанням квіткової композиції, яку здобувачі освіти присвятили пам'яті загиблих героїв за волю України, яку згодом розмістили біля меморіальної дошки Устиму Голоднюку.

171819

На заході були присутні заступник директора з виховної роботи Галина Процик, заступник директора з навчальної роботи Уляна Дудка, викладачі циклової комісії фізико – математичних дисциплін та інформаційних технологій Ростислав Ухман та Віктор Дворський.

2

Уляна Дудка,
заступник директора з навчальної роботи 

 

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

© 2024 БФК НУБіП України.
 
 

Навігація