Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

  вул. Академічна 20, м. Бережани, Тернопільська обл., Україна, 47501
A
A
A
День народження Google

День народження Google

16 вересня викладачка Ольга Якимович провела виховний захід у групі Ат-11, присвячений «Дню народження Google». Захід став чудовою можливістю для студентів заглибитися в історію технологій і дізнатися більше про одну з найвпливовіших компаній світу. Студенти не лише дізналися про захоплюючу історію створення Google та його засновників Ларі Пейджа й Сергія Бріна, а й ознайомилися з унікальними аспектами розвитку пошукової системи, яка змінила спосіб доступу до інформації в глобальному масштабі.

2

Цікаво було дізнатися, що назва «Google» виникла через помилку при записуванні математичного терміна «гугол», що додало заходу інтриги. Обговорення важливих етапів розвитку Google — від заснування в 1998 році до виходу на фондовий ринок у 2004 році та придбання YouTube — дозволило студентам усвідомити масштабність компанії та її вплив на різні сфери життя.

3

45

Перегляд відео про сервіси та цікаві особливості Google став додатковим пізнавальним елементом, допомагаючи студентам краще зрозуміти різноманітність продуктів компанії. Творча частина заходу, де студенти створювали вітальні листівки в Packhub, додала заходу інтерактивності та зацікавленості.

6

Загалом, подія мала значний освітній вплив і сприяла розширенню технічних знань студентів, надихаючи їх на подальше вивчення сучасних технологій.

Людмила БІЛАН,
викладачка циклової комісії
фізико – математичних дисциплін

та інформаційних технологій

 

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

© 2024 БФК НУБіП України.
 
 

Навігація