Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Відкриття лабораторії комп’ютерних систем та мереж

Відкриття лабораторії комп’ютерних систем та мереж

12 березня, напередодні 65-річчя заснування технікуму механізації сільського господарства, 10-річчя фахового коледжу та 126-річчя НУБіП України, в Бережанському фаховому коледжі відбулось урочисте представлення нової лабораторії комп’ютерних систем та мереж відділення комп’ютерної інженерії та електротехніки.

Лабораторія обладнана сучасним комп’ютерним та мережевим обладнанням. Зокрема змонтовано дві стійки з серверами та активним мережевим обладнанням і високошвидкісною безпровідною точкою доступу. Також є необхідні інструментальні засоби для побудови та перевірки мереж на основі витої пари. В процесі роботи лабораторії студенти будуть мати можливість отримати теоретичні знання та набути практичних навиків у побудові, налаштуванні, адмініструванні, виявленні та усуненні несправностей у роботі сучасних комп’ютерних систем та мереж.

3

На заході були присутні адміністрація коледжу, викладачі циклової комісії фізико-математичних дисциплін та інформаційних технологій та представник провайдера інтернет-послуг ТОВ «МегаКом» Роман КУЛЬЧИЦЬКИЙ-РУЧКА.

2

До присутніх звернулася директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН, яка відзначила, що, попри важкий воєнний час у нашій державі, у фаховому коледжі продовжує реалізовуватися програма розвитку «Голосіївська ініціатива», відчиняючи для студентів двері в нову сучасну лабораторію – місце, де вони матимуть можливість отримувати нові знання та навики. Також директорка подякувала всім, хто долучився до створення та обладнання нової лабораторії, зокрема директору ТОВ «МегаКом» Сергію КРИВОРУЧЦІ за надане обладнання.

4

569

78

Представник ТОВ «МегаКом» Роман КУЛЬЧИЦЬКИЙ-РУЧКА розповів про сучасні комп’ютерні мережі та тенденції розвитку обладнання і технологій. Наголосив на необхідності підготовки спеціалістів в даній галузі, оскільки у сучасних умовах цифрові комунікаційні технології займають важливе місце у нашій повсякденній діяльності та функціонуванні держави.

Бажаємо нашим здобувачам освіти не втрачати жаги до знань, цікавих і результативних занять!

Микола ПУКАЛО,
викладач циклової комісії фізико-математичних дисциплін та інформаційних технологій
 

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація