Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Засідання обласного методичного об’єднання викладачів інженерної та комп’ютерної графіки закладів фахової передвищої освіти Тернопільської області

Засідання обласного методичного об’єднання викладачів інженерної та комп’ютерної графіки закладів фахової передвищої освіти Тернопільської області

28 лютого 2024 року відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів інженерної та комп’ютерної графіки закладів фахової передвищої освіти Тернопільської області у формі науково-практичної онлайн-конференції, присвяченої актуальним питанням графічної підготовки студентів. Засідання проводилось відповідно до графіка засідань обласних методичних об’єднань ЗФПО Тернопільської області на 2023/2024 н.р. із використанням сервісу Google Meet. Модератором заходу став Відокремлений структурний підрозділ «Тернопільський фаховий коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя".

2

3

4

5

6

У роботі відеоконференції взяли участь представники тринадцяти навчальних закладів фахової передвищої освіти Тернопільської області, де відповідно до специфіки навчальних закладів надається графічна підготовка здобувачам освіти.

Ірина Гаврищук, яка очолює методичне об'єднання викладачів інженерної та комп'ютерної графіки, звернула увагу на ключові аспекти роботи об'єднання протягом поточного навчального року, визначила перспективи й ознайомила учасників з порядком проведення засідання.

З вітальним словом до учасників звернулась методист Ради директорів ЗФПО Тернопільської області Ірина Лещик, яка відзначила важливість подібних зустрічей для професійного зростання викладачів та підвищення якості навчального процесу в закладах освіти. Вона також підкреслила необхідність постійного вдосконалення методик викладання, що враховують сучасні тенденції у графічній підготовці та швидкозмінні вимоги ринку праці. Таке вітальне слово стало важливим керівним сигналом для учасників, підкреслюючи важливість обміну досвідом та спільної роботи у цій галузі освіти.

На засіданні обговорювалися ключові аспекти викладання графічних дисциплін у фахових коледжах, від теоретичних основ до практичних аспектів. Учасники мали можливість обмінятися досвідом, висловити свої думки щодо найефективніших методик та інноваційних підходів до навчання. Учасники обговорили потреби студентів у сучасних навчальних матеріалах, методах оцінювання тощо.

Засідання обласного методичного об’єднання викладачів інженерної та комп’ютерної графіки стало важливим кроком у спільному пошуку оптимальних рішень та вдосконаленні практики викладання графічних дисциплін.

Сергій ШТОГРИН,
викладач спеціальних комп’ютерних дисциплін

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація