Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Молоді студенти

Екскурсія у світ професій - краще один раз побачити, ніж сто разів почути

Найкращий спосіб засвоєння теоретичних знань - практика. Сьогодні студенти 1 курсу спеціальності «Соціальна робота» мали можливість попрактикуватися, відчути себе в ролі соціального робітника. Молоді спеціалісти долучилися до проведення цікавої оглядової екскурсії для учнів 2 класу Бережанського ліцею імені Віталія Скакуна. Море нових емоцій, цікаві факти про коледж, демонстрація гуртків флористики, хімічного аналізу та робототехніки і солодкі сюрпризи - все це було під час екскурсії.

На подвір’ї радо зустріла дітей директорка коледжу Світлана Пилипишин, об'єднавши разом зі студентами дітей у 3 екскурсійні групи. На трьох локаціях працювали наші викладачі, котрі стали поводирями дітей в цікавий світ професій.

На першій локації під керівництвом викладача Сергія Штогрина та учасників гуртка Робототехніки, студентів 2-го курсу спеціальності «Комп’ютерна інженерія», діти мали можливість спробувати свої сили в керуванні простим роботом та у програмуванні його дій. За допомогою дрона та окулярів віртуальної реальності оглянули рідне місто з висоти пташиного польоту.

Надзвичайно цікаві та захоплюючі досліди виконав на другій локації студент групи Ео-21 Назар Осіян. Під керівництвом викладача Марії  Сновиди Назар продемонстрував хімічні реакції з визначення кислотності розчинів за допомогою індикаторів та показав, як згорає металічний натрій у воді. Великий інтерес у дітей викликали досліди «Фараонові змії» та «Виверження вулкана». Назар із задоволенням відповідав на  незліченну кількість питань школяриків про хімічні реакції та пояснював умови їх перебігу. Саме в такій ігровій формі і потрібно зацікавлювати дітей знаннями про природу та безпосередньо  хімією. Адже уже сьогодні кожен із присутніх школярів мав бажання провести хімічні досліди та продемонструвати їх вдома.

На третій локації діти мали можливість відвідати засідання гуртка з «Декоративної флористики», де студенти групи Сп-21 під керівництвом керівника гуртка Наталії Чорної показали майстер-клас з виготовлення мініатюрних букетів - бутоньєрок з живих квітів, штучних та сухоцвітів. Школярі проявили цікавість і самі спробували виготовити бутоньєрки. Така ігрова форма, без сумніву,  зацікавить школярів цінувати живу природу,  рослини і знаходити їм належне місце в своєму житті.

Безперечно, оглядові екскурсії дають змогу діткам зорієнтуватися в поки ще  малознайомих для них місцях, сприяють не тільки знайомству з навчальним закладом, а й зануренню в цікаву науку.

І хоча сьогодні погода була дощовою, але це не завадило діткам насолодитися екскурсією.

Діти ознайомилися з різноманітними професіями, щоб в майбутньому зробити правильний вибір, школярі отримали задоволення від екскурсії.

Глибока та щира вдячність нашим мужнім ЗСУ за захист!

Василь Лещук
Практичний психолог коледжу

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація