Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Святкове вручення дипломів у Бережанському фаховому коледжі

Святкове вручення дипломів у Бережанському фаховому коледжі

27 червня у стінах Бережанського фахового коледжу відбулося урочисте вручення дипломів випускникам 2024 року. Святкове дійство розпочалося з виконання національного гімну України та хвилини мовчання в пам'ять про усіх захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність  України. Ведучі церемонії Артур СЄДАНОВ та Мар’яна СУЛІМОВА подякували студентам, тим, хто саме зараз захищають кордони нашої країни на фронті, а саме: ХМІЛЬНИКУ Михайлу, КУЛЬЧАКУ Василю, ГОНТАРУ Володимиру, ІВАНІЦЬКОМУ Віталію – за їхню відвагу та мужність.

2

3

Директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН у своїй промові, передавши вітання від ректора Національного університету біоресурсів і  природокористування України Вадима ТКАЧУКА та президента університету, голови вченої ради Станіслава НІКОЛАЄНКА, підкреслила важливість здобуття освіти, адже саме освіта стає ключем до відбудови України після перемоги. Очільниця запросила скористатися широкими  освітніми можливостями та продовжити навчання в базовому університеті НУБіП України, де силами потужної команди однодумців створені комфортні умови для гармонійного інтелектуального, фізичного розвитку молодих людей.

45

Гостями свята були: голова ради роботодавців коледжу Мирослав ЛЕХІЦЬКИЙ (керівник Бережанського району електричних мереж відкритого акціонерного товариства «Тернопільобленерго»), який наголосив, що сьогодні ми відзначаємо не тільки досягнення випускників, але  і їхню мужність, а члени ради роботодавців Володимир ЦІПЛІЦЬКИЙ (керуючий відділенням «Ощадбанк» міста Бережани) та Ігор ГУРКО (приватний підприємець, депутат Бережанської міської ради) подякували, що обирають саме їхні установи та підприємства для проходження практик. Секретар Бережанської міської ради Ірина ЗАГНІЙНА побажала випускникам бути впевненими в собі  і пам'ятати, що «…ваша сила - у єдності та любові до рідної землі».

6710

89

Музичні вітання для випускників звучали  у виконанні Олени Ковальчук, Вероніки Мручок, Соломії Бабич, Вікторії Кукурудзи, Христини Пиріг та Андріана Ковальчука.

171821

Аналізуючи підсумки за 2022-2024 навчальні роки, адміністрація коледжу нагородила золотими та срібними медалями кращих здобувачів освіти коледжу, які досягли високих успіхів у навчанні.

20

Окрему увагу було приділено тим студентам, які, попри навчання, брали активну участь у волонтерських проєктах, допомагаючи Збройним Силам України. Їхня самовідданість та праця на благо рідної країни були відзначені почесними грамотами та подяками.

Щиро вітаємо Вас, шановні випускники!
Збережіть в собі жагу до життя і знань!
Мирного неба та Божої благодаті!
Слава Україні!
Слава нашим ЗСУ!
Галина Процик,
заступник директора з виховної роботи
1112131426
 
151628
 
29
 
30
 
25
 
24
 
23

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація