Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Екскурсія в світ професій

Екскурсія в світ професій

Кожній людині у своєму житті доводиться робити найголовніший та найвідповідальніший вибір – вибір майбутньої професії. Викладачі Відокремленого структурного підрозділу «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» систематично проводять профорієнтаційну роботу з учнями. Завдяки цим зустрічам діти знайомляться з правилами вибору професії, навчальним закладом, зі станом сучасного ринку праці, актуальними професіями. Вчасно отримана інформація допоможе молоді зробити перший, сподіваємося, впевнений і правильний крок у виборі майбутньої професії.

30 травня 2024 року коледж радо прийняв четвертокласників ліцею №1 Бережанської міської ради. Працівники коледжу провели цікаву екскурсію у світ професій, учні ознайомились зі спеціальностями та взяли участь у демонстраційних уроках для учнівської молоді. Школярі були дуже вдячні за проведену зустріч викладачам Галині ПАНЬКІВ, Сергію ШТОГРИНУ, Наталії ЧОРНІЙ та студентам спеціальності «Соціальна робота».

Під час зустрічі учні дізналися про те, що для свідомого вибору професії необхідно враховувати принаймні три фактори: інформованість про світ професій, знання своїх особливостей та умінь й актуальність професії на ринку праці. Дуже добре, якщо людина вирішує займатись тим, що їй подобається. Іноді учні обирають так звані престижні й високооплачувані професії, при цьому не завжди враховують свої здібності. Є ті, хто обирає професію не за покликом душі, а спираючись на поради некомпетентних людей. Під час заходу ці питання було обговорено в режимі діалогу, гри, наведено багато цікавих прикладів.

13225467891112131415171920232427323430

Василь ЛЕЩУК,
практичний психолог коледжу

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація