Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Про роботу педагогічної ради коледжу

Про роботу педагогічної ради коледжу

28 червня відбулось останнє у цьому навчальному році засідання педагогічної ради коледжу.

Дане засідання співпало з державним святом в  Україні – Днем Конституції України. Тому засідання розпочали з виконання Державного гімну України.

23

Далі, вже традиційно, привітали ювілярок, цього разу червневих, – Ірину ГАЛАЙКО та Уляну ДИНЮ.

5

Відповідно до порядку денного виступила директорка Світлана ПИЛИПИШИН, яка узагальнила роботу коледжу протягом місяця. В НУБіП України успішно пройшли вибори нового ректора. З 83,3% голосів чесну перемогу одержав Вадим ТКАЧУК. Бажаємо новому очільнику наснаги, міцного здоров’я та успіхів у роботі на займані посаді!

28 травня відбулось засідання вченої ради НУБіП України. Доповідачка акцентувала увагу на основних питаннях, що розглядали, а саме: профорієнтація на вступ випускників ВП і ВСП в НУБіП України; пропагування важливості ступеневої освіти; проблема виїзду молоді за кордон; постійна допомога; успішне завершення навчального року та підготовка до наступного. Надано Рішення вченої ради щодо звіту директора ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» для ознайомлення усього колективу задля вирішення проблем, які виникли, та покращення роботи в цілому.

30 травня відбулось урочисте святкування 126 річниці університету.

В ННІ Енергетики, автоматики та енергозбереження провели День гостинності і Ярмарку вакансій у рамках урочистостей до Дня університету.

26 червня відбулось чергове засідання вченої ради університету. Основні питання, що розглядали: погодження кадрових змін, затвердження звіту про виконання власного плану діяльності та ін.

Протягом місяця проведено різноманітні заходи, в яких взяли участь працівники та здобувачі освіти коледжу, а саме: вшанування пам’яті героїв-захисників України; конференція за участю молоді закладів освіти Бережанської територіальної громади «Наші випускники – Герої України»; партнерський візит МХП: Практична підготовка та стажування для студентів коледжу; участь у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу стартапів «MaterialTech StartUp»; екскурсія в світ професій; зустріч на тему: «Здорові рослини – здорова Планета»; виховний захід, присвячений питанням патріотизму, героїзму, мужності, відваги, духовної величі наших Героїв; просвітницька зустріч з психологинею Анастасією ГЛЄБОВОЮ; інтелектуально-пізнавальна гра з інформатики «Найрозумніші»; поїздка до Львівського драматичного театру імені Марії Заньковецької; виховний захід «Дружба єднає серця щирі»; практичні заняття на станції технічного обслуговування автомобілів; екскурсія на господарства «Вільховецьке» та «Малинівка»; виховна година до Дня батька; виховний захід «Видатні українки минулого»; практичні тренування працівників і здобувачів освіти ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» у разі виникнення пожежі; виховний захід «Дякуємо тим, хто годує світ»; відзначення Всесвітнього дня донора крові; зустріч здобувачів освіти з засновником ТОВ «Агропродсервіс» Іваном ЧАЙКІВСЬКИМ; успішне складання кваліфікаційних іспитів та захисти кваліфікаційних робіт; урочисте вручення дипломів випускникам 2024 року та ін.

Завершено здачу звітів ПП і НПП. Доповідачка подякувала усім за здійснену роботу, а також побажала більших успіхів та здобутків у новому навчальному році.

4

Світлана ПИЛИПИШИН ще раз наголосила на важливості співпраці з приймальною комісією, оскільки вже стартує Вступна кампанія – 2024.

6

Наступною виступила завідувачка навчально-методичної лабораторії Оксана ЛЕЩИШИН, яка запропонувала розглянути і затвердити основні зміни до Положення про робочу програму навчальні дисципліни у ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України». Шляхом голосування рішення прийнято одноголосно «за».

Наступний доповідач – заступник директора з навчальної роботи Олег КАЛАТАЛО. Доповідач проаналізував звіти ПП і НПП за видами виконаних робіт. Усі циклові комісії справилися з поставленими перед ними завданнями. Олег КАЛАТАЛО наголосив на активізації роботи над методичними розробками (методичні вказівки, посібники тощо). Також доповідач запропонував розглянути та затвердити зміни до положень про планування та облік роботи ПП і НПП. Шляхом голосування рішення прийнято одноголосно «за».

7

Олег КАЛАТАЛО запропонував розглянути та затвердити графік освітнього процесу на 2024-2025 навчальний рік. Шляхом голосування рішення прийнято одноголосно «за».

Далі виступила секретарка педагогічної ради Галина ПАНЬКІВ, яка провела аналіз роботи засідань та виконання плану роботи педагогічної ради коледжу. Впродовж року проведено 12 засідань. План фактично виконано, правда, із незначними змінами. Доповідачка запропонувала вважати роботу педагогічної ради успішною. Шляхом відкритого голосування рішення прийнято одноголосно «за». Доповідачка закцентувала увагу на початок Вступної кампанії – 2024, а також повідомила основні терміни прийому заяв та документів.

Доповідачка запропонувала розглянути і затвердити педагогічною радою курси підвищення кваліфікації із вказаною кількістю годин та кредитів таким викладачам:

  • Христині АНТОНІВ;
  • Вірі ОРЕЙДІ.

Шляхом голосування рішення прийнято одноголосно «за».

У різному виступили Тетяна ФЕДУНЯК, Мирослава ГАХОВСЬКА та Людмила БІЛАН,  які проінформували присутніх про особливості роботи працівників коледжу.

На цьому засідання педагогічної ради завершилось,

а Світлана ПИЛИПИШИН побажала усім міцного здоров’я, хороших та теплих відпусток.

Мирного неба, віримо в перемогу та Збройні сили України!

Секретар педагогічної ради,
Галина ПАНЬКІВ

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація