Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

  вул. Академічна 20, м. Бережани, Тернопільська обл., Україна, 47501
A
A
A
Про роботу педагогічної ради коледжу

Про роботу педагогічної ради коледжу

22 серпня відбулось перше в 2024-2025 навчальному році засідання педагогічної ради коледжу.

Директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН привітала усіх з початком навчального року, а також побажала усім міцного здоров’я, спокійних робочих буднів та плідної праці.

23

Традиційно розпочали засідання з привітання серпневих ювілярок – Оксани ОЛІЙНИК та Людмили БІЛАН.

Впродовж літа в коледжі відбулись деякі кадрові зміни. Наші ряди поповнили нові педагоги, а саме: Ігор ЛЕЩИШИН, Віталій БУНЯК, Сергій ШКАРУПА, Володимир ФЕДУНЯК, Василь СМІЛЬСЬКИЙ та Олег ГОЙ.

Бажаємо новим працівникам успіхів!

Також відбулись деякі внутрішні зміни: призначено нового завідувача агромеханічного відділення – Мирослава ЯЦИКІВА та нову заступницю директора з навчальної роботи – Уляну ДУДКУ.

Далі відповідно до порядку денного Світлана ПИЛИПИШИН коротко доповіла про виконану роботу в коледжі протягом літнього періоду.

5 липня відбулась зустріч з генеральним директором директорату фахової передвищої, вищої освіти МОН України Олегом ШАРОВИМ.

15 серпня 2024 року відбулося засідання вченої ради університету. Головним питанням стала доповідь про особливості організації освітнього процесу, наукової, інноваційної, міжнародної діяльності та виховної роботи в університеті в умовах воєнного стану та завдання на 2024-2025 навчальний рік. НУБіП сьогодні є шостим в країні ЗВО за обсягами наукової роботи та другим за кількістю патентів.

Світлана ПИЛИПИШИН подякувала усім причетним за роботу в приймальній комісії у цьому році, провела короткий аналіз Вступної кампанії – 2024.

Наступна доповідачка – відповідальний секретар приймальної комісії Наталія ЮРЧИШИН – детально розповіла про успішне проведення вступної кампанії. Повністю виконані ліцензійні обсяги з усіх спеціальностей за ОПС «Фаховий молодший бакалавр».

4

Цьогорічний вступ можна вважати успішним, але потрібно проводити профорієнтаційну роботу вже з першого дня початку нового навчального року.

Співдоповідачка Світлана ПИЛИПИШИН провела аналіз вступу наших студентів-випускників в НУБіП України. Найбільшим викликом стало небажання продовжувати навчання випускниками чи відсутність успішно складеного НМТ.

Завідувачка навчально-методичного кабінету Оксана ЛЕЩИШИН запропонувала розглянути і затвердити Положення про дуальну форму здобуття освіти у ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України». Шляхом голосування рішення прийнято одноголосно «за».

5

Також доповідачка запропонувала розглянути зміни до Положення про організацію освітнього процесу в ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» та затвердити їх.

Насамкінець доповідачка Оксана ЛЕЩИШИН запропонувала розглянути і затвердити зміни до положень «Про планування та облік роботи педагогічних працівників ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» на 2024-2025 н.р.» та «Про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» на 2024-2025 н.р.». Шляхом голосування рішення прийнято одноголосно «за».

Далі виступила Галина ПАНЬКІВ, секретарка педагогічної ради, яка запропонувала затвердити, взявши за основу (доповнити і затвердити згодом в цілому), «План роботи педагогічної ради на 2024-2025 н.р.». Шляхом голосування рішення прийнято одноголосно.

6

У різному заступниця директора з навчальної роботи Уляна ДУДКА окреслила особливості організації освітнього процесу. Доповідачка запропонувала змінити азви відділень, а саме:

  • Відділення економіки та прикладної екології → Відділення управління, соціальних наук та екології;
  • Відділення комп’ютерної інженерії та електротехніки → Відділення комп’ютерної та електричної інженерії;
  • Агромеханічне відділення → Відділення аграрних технологій і транспорту.

Шляхом голосування рішення прийнято одноголосно «за».

Далі заступниця директора з виховної роботи Галина ПРОЦИК окреслила основний план виховної роботи кураторів на поточний навчальний рік, а також запропонувала розглянути і затвердити його педагогічною радою. Шляхом голосування рішення прийнято одноголосно «за».

78

Насамкінець Світлана ПИЛИПИШИН побажала усім тихих робочих днів, міцного здоров'я, спокійного і мирного неба над головою.

Віримо в ЗСУ і Перемогу!

 

Галина ПАНЬКІВ,
секретарка педагогічної ради

 

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

© 2024 БФК НУБіП України.
 
 

Навігація