Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

  вул. Академічна 20, м. Бережани, Тернопільська обл., Україна, 47501
A
A
A
Надійна опора родинного кола

Надійна опора родинного кола

Батько – це друге крило любові до дитини

Батько для кожного з нас – це вихователь, захисник, вчитель і друг, якому ми завдячуємо базовими вміннями, життєвими принципами та цінностями. На допомогу люблячого батька діти можуть розраховувати завжди, незалежно від того, скільки їм років,  а теплі згадки про цю найріднішу людину залишаються з нами на все життя і дарують підтримку в найтяжчі часи. Вшановувати батьків в окремий день прийнято у всіх країнах, при цьому національні дати можуть різнитися. Але існує й загальне свято – Міжнародний день батька, який щорічно відзначають в третю неділю червня. Співпадає з міжнародним святом і День батька в Україні.

Указ Президента України № 274/2019, підписаний 18 травня 2019 року, визначає це свято з метою створення сприятливих умов для зміцнення інституту сім’ї як основи суспільства та визнання на державному рівні ролі батька у вихованні дітей.

В 2024 року День батька в Україні святкуватимуть 16 червня. З нагоди цього дня в читальному залі Бережанського фахового коледжу організована виставка світлин здобувачів освіти зі своїми татусями.

13

Батько це не просто слово. У ньому стільки дитячих почуттів. Для юнака тато – приклад для наслідування, адже він сильний і сміливий, на всі руки майстер. Для дівчини тато – це гордість. Кожна маленька принцеса мріє зустріти свого принца, який буде схожим на батька.

Щиро вітаємо всіх батьків з їх «професійним» святом!

Найтурботливіші, терплячі та люблячі, живіть довго і щасливо, будьте бадьорі та повні сил, залишаючись вірною підтримкою та опорою для своїх улюблених дітей. Адже у житті кожного батько відіграє важливу роль, будучи гарантом захисту, мудрим порадником і другом!  

Пам’ятайте, що Вас люблять та завжди чекають!

 

 

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

© 2024 БФК НУБіП України.
 
 

Навігація