Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

  вул. Академічна 20, м. Бережани, Тернопільська обл., Україна, 47501
A
A
A
23 вересня відбулось чергове засідання педагогічної ради коледжу

23 вересня відбулось чергове засідання педагогічної ради коледжу

Традиційно розпочали із приємних моментів. Директорка привітала методистку навчально-методичного підрозділу Лідію СТРІЛКУ з присвоєнням почесного звання «Заслужений педагогічний працівник Національного університету біоресурсів і природокористування України».

3

4

Також Державна установа «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» нагородила Подякою за впровадження інноваційних технологій в освітній процес, активну участь у підготовці тестових завдання для визначення освітніх втрат та плідну співпрацю Ірину ТЕРНОВУ.

2

Далі продовжили відповідно до порядку денного. Директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН коротко окреслила суть Постанови № 1021 Про внесення змін до переліку галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої та фахової передвищої освіти від 30.08.2024 року. Як наслідок, деякі спеціальності відділення управління, соціальних наук та екології знаходяться під загрозою.

З 1 вересня вступило в дію Положення про порядок відрахування, переривання навчання, поновлення і переведення осіб, які навчаються у закладах вищої освіти, та надання їм академічної відпустки. Окрім положення, необхідно дотримуватися Наказу МОН № 910 від 24.06.2024 року.

Впродовж двох тижнів проводились зрізи шкільних знань із загальноосвітніх дисциплін.

Ми знову беремо участь в конкурсі на кращий веб-сайт. Тому очільниця наголосила на своєчасному оновленні інформації на сторінках циклових комісій та відділень.

Світлана Ігорівна проаналізувала заходи, що  відбулись протягом вересня, а саме: виїзне заняття з дисципліни «Технології»; ПАП «АГРОІНВЕСТ» - чудова база для проведення виїзних занять; змагання з настільного тенісу; заняття – тренінг «Шлях до успіху: як стати підприємцем»; організаційне засідання гуртка «Сучасна бухгалтерія»; старостат у дії: обговорення ключових питань з керівництвом коледжу; виїзне практичне заняття з Податкової системи; стартував національний тренінг у рамках міжнародного проєкту ERASMUS+ «VET partnership For Green and Smart Electricity in Building»; Виїзне заняття для студентів у Тернопільському благодійному фонді «Карітас»: досвід та нові знання; Лабораторне заняття з дисципліни «Автоматизація технологічних процесів і САК»; виховна година «День благодійності: історія і традиції»; вибори голови студентської ради; літературна зустріч з Галиною КОЗАК; Участь у проєкті DAAD «Digit 3: Data collection and digitalisation with a focus on University Colleges in 2024»; майстерка з виготовлення оберега «Козак-захисник»; Мінна небезпека: твої знання – твоя безпека; святкування Дня українського кіно; випічка з любов’ю: майстер-клас з виготовлення замкових рогаликів; семінар керівників бібліотек та бібліотекарів відокремлених структурних підрозділів НУБіП України «Бібліотеки під час війни: як ви?»; Інтелектуальна гра «Економічний брейн-ринг»; об’єктове навчання і тренування з питань цивільного захисту; інтелектуальна гра «Кмітливі електрики» та інші.

5

Наступна доповідачка, заступниця директора з навчальної роботи,  - Уляна ДУДКА - висунула до обговорення можливості та варіанти ведення робочої документації. Наголосила на виправленні помилок у робочих програмах в поділі тем на змістові модулі.

6

Співдоповідачка – Олександра БОЙКО - доповнила доповідь стосовно нових критеріїв оцінювання здобувачів освіти та правильності ведення журналу обліку успішності здобувачів освіти.

7

Далі заступниця директора з виховної роботи Галина ПРОЦИК розповіла про особливості нового правопису, прийнятого у 2019 році. Усі зміни були покликані наблизити український правопис до сучасних мовних норм та відобразити динаміку мови.

8

Наступна доповідачка - Роксолана ЛОМНИЦЬКА – викладачка циклової комісії фізико-математичних дисциплін та інформаційних технологій, доповіла про використання різноманітних методів навчання для того, щоб заволодіти увагою і викликати цікавість до предмету здобувачами освіти.

9

У різному помічниця директорки з кадрової роботи Тетяна ФЕДУНЯК висунула кандидатуру до нагородження Почесною грамотою НУБіП України – Валентину РУДНИК, голову циклової комісії спеціальних економічних дисциплін.

Шляхом відкритого голосування рішення прийнято одноголосно «за».

Насамкінець Світлана ПИЛИПИШИН побажала усім міцного здоров’я та спокійного робочого тижня.

Галя Паньків,
секретар педагогічної ради

 

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

© 2024 БФК НУБіП України.
 
 

Навігація