Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

  вул. Академічна 20, м. Бережани, Тернопільська обл., Україна, 47501
A
A
A
Про роботу педагогічної ради коледжу

Про роботу педагогічної ради коледжу

30 серпня відбулося перше в 2021-2022н.р. розширене засідання педагогічної ради Бережанського фахового коледжу.

022

В.о. директора Світлана ПИЛИПИШИН привітала колектив з початком навчального року, побажала міцного здоров’я, терпіння та наснаги.

34 5

Продовжили засідання привітанням, які відзначали день народження влітку: – Петра ЖОВНИЧАІрини ДМИТРІВ та Мар’яни КАТЕРИНЯК.

6

Відповідно до порядку денного Світлана ПИЛИПИШИН коротко доповіла про виконану роботу в коледжі за останні пів року, провела аналіз вступної кампанії 2021 року. Згідно з показниками цьогорічний набір трохи нижчий, ніж у минулому році, але і його можна вважати успішним. Директорка подякувала усім працівникам, які доклали зусиль та працювали над профорієнтаційною роботою в закладі освіти. Також доповідачка наголосила на покращенні профорієнтаційної роботи на вступ наших студентів-випускників в НУБіП України.

До обговорення доповіді в.о. директора приєдналися працівники коледжу.

7

Заступник директора адміністративно-господарської роботи Петро ЖОВНИЧ змістовно доповів про виконані ремонтні роботи в навчальних аудиторіях, закупівлю нових парт та стільців, заміну батарей опалення і подальші плани покращення стану лабораторій.

8

Наступним виступив завідувач агромеханічного відділення Ігор БУНЯК. Доповідач коротко окреслив недоліки профорієнтаційної роботи, шляхи заохочення абітурієнтів та збільшення контингенту студентів.

9

Наступна доповідачка - голова циклової комісії фізико-математичних дисциплін та інформаційних технології Ольга ЯКИМОВИЧ - окреслила роботу своєї циклової комісії.

10

У засіданні педагогічної ради взяв участь доцент кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій НУБіП України Віталій САВЧЕНКО. Гість привітав колектив з початком нового навчального року, побажав усім міцного здоров’я та плідної праці, а також наголосив на співпраці з НУБіП та покращенні профорієнтації вступу абітурієнтів до університету.

11

Наступний доповідач - заступник директора з навчальної роботи Олег КАЛАТАЛО - запропонував розглянути і затвердити зміни до положень «Про планування та облік роботи педагогічних працівників ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» на 2021-2022н.р.», «Про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» на 2021-2022н.р.» та «Про рейтингову систему оцінки діяльності педагогічних працівників ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» на 2021-2022н.р. Шляхом голосування рішення прийнято одноголосно. Доповідач акцентував увагу на основних питаннях, які розглядалися 28 серпня 2021 року на нараді із завідувачами кафедр університету, а також відокремлених структурних підрозділів за присутності першого заступника міністра освіти і науки України Вітренка Андрія Олександровича. Заступник директора наголосив на необхідності вчасно подавати дані щодо змін у ЄДЕБО, доопрацювати електронні курси та збільшувати активність роботи в системі Moodle.

12

Останньою виступила Галина ПАНЬКІВ, секретарка педагогічної ради, яка запропонувала затвердити, взявши за основу (доповнити і затвердити згодом в цілому), «План роботи педагогічної ради на 2021-2022н.р.». Шляхом голосування рішення прийнято одноголосно.

Галина Паньків,
секретарка педагогічної ради

 

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

© 2024 БФК НУБіП України.
 
 

Навігація