Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

  вул. Академічна 20, м. Бережани, Тернопільська обл., Україна, 47501
A
A
A
Спортивний щоденник коледжу (вересень, жовтень), або Готуємось до відповідальних стартів

Спортивний щоденник коледжу (вересень, жовтень), або Готуємось до відповідальних стартів

Навчальний рік для студента – це не тільки час набуття вмінь та навичок для професійної діяльності, а й ще добрий поштовх до занять фізичною культурою та спортом, зокрема і в спортивних секціях та через участь у змаганнях в коледжі, обласних та всеукраїнських змаганнях.

Саме тому керівники спортивних секцій з метою відбору найкращих спортсменів з видів спорту, починаючи з вересня, проводять змагання серед студентських груп та серед команд відділень.

23

Першими (2-3 вересня) стартували майстри малої ракетки (першо- та другокурсники), які розіграли нагороди в особистих змаганнях та визначили коло претендентів на участь в складі збірної коледжу у змаганнях різних рівнів (https://www.batk.nubip.edu.ua/index.php/uk/usi-novyny/25-edu-active/3579-start-spartakiady-dva-dni-zmahalys-tenisysty.html).

Продовжили викладачі фізичного виховання відбір кандидатів до збірних коледжу змаганнями з шахів та шашок (9-10 вересня). 10 спортсменів визначали найсильнішого у змаганнях з шахів, стільки ж – у змаганнях з шашок. Змагання показали, що є серед студентів претенденти, які, вдосконалюючи навики гри в шахи та шашки, зможуть стати гідною заміною попередньому складу збірної команди коледжу, яка гідно представляла заклад у всеукраїнських змаганнях в Києві серед ВСП НУБіП України.

Коли в коледж надійшов офіційний лист про проведення у Львові 10-14 жовтня спортивних ігор України серед студентів ЗФПО, активізувалися і студентські юнацькі та дівчачі волейбольні колективи, команда юнаків з мініфутболу.

27 вересня в коледжі відбулася товариська гра між студентками-волейболістками коледжу та учнями Бережанського ліцею № 1 Бережанської міської ради. Матч засвідчив, що студенткам коледжу, аби брати участь у всеукраїнських змаганнях, треба ще вдосконалювати виконавську майстерність та техніко-тактичні дії.

45

В перших числах жовтня спаринг з командою Бережанського інституту провела волейбольна команда юнаків; потім відбулись змагання з мініфутболу серед першокурсників коледжу, а за кілька днів до старту спортивних ігор України – команда з мініфутболу коледжу зіграла з мініфутбольною дружиною інституту. Ці матчі підтвердили, що спортивні колективи коледжу готові до змагань високого рівня, а тому було прийнято рішення виступити 10-14 жовтня 2024 року на спортивних іграх  України  трьома командами – з настільного тенісу, волейболу (юнаки) та мініфутболу (юнаки).

Степан Жеребецький,
керівник фізичного виховання

Топові дописи за місяць

Оновлені статті

 

 

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

© 2024 БФК НУБіП України.
 
 

Навігація