Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

  вул. Академічна 20, м. Бережани, Тернопільська обл., Україна, 47501
A
A
A
Як без крил птахам бува годі полетіти, так і людям без наук також не зажити… День відкритих дверей у Бережанському фаховому коледжі

Як без крил птахам бува годі полетіти, так і людям без наук також не зажити… День відкритих дверей у Бережанському фаховому коледжі

10 жовтня 2024 року у ВСП «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» відбувся День відкритих дверей. Ця подія традиційно відбувається, щоб поспілкуватися з абітурієнтами щодо навчання в коледжі, ознайомити з діяльністю закладу освіти та з правилами прийому до Бережанського фахового коледжу. 

93

Ведучі святкового заходу – Ангеліна МОРОЗ та Максим ДАРМОРІС  – щиро привітали всіх гостей. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих Героїв України.

8

Директорка коледжу, кандидат філологічних наук, доцент Світлана ПИЛИПИШИН, детально розповіла присутнім про заклад освіти, про переваги навчання в коледжі, про НУБіП України як один з провідних університетів України. Акцентувала на перспективі після закінчення коледжу продовжити навчання в базовому закладі освіти, столичному престижному виші. Відзначила, що інтерес до коледжу невпинно зростає завдяки роботі колективу, старання якого поширюється не лише на внутрішнє середовище коледжу, але й за його межі, що, у свою чергу, створює імідж закладу і приваблює потенційних абітурієнтів. Присутні мали змогу почути розповідь про особливості навчання у коледжі, про перспективи, які чекають випускників.

7

Із фотоколажем про студентів нашого закладу виступив голова студентської організації коледжу – Артур СЄДАНОВ.

1517

Детально про особливості вступної кампанії гостям розповіла відповідальний секретар приймальної комісії Наталія ЮРЧИШИН, яка ознайомила із формами навчання, інформацією про спеціальності, терміни навчання, робітничі професії, курсову підготовку, документи, які повинні подати охочі. вступаючи на навчання до Бережанського фахового коледжу, а також про пільги для студентів та тощо.

1613

Майстер-клас з написання мотиваційного листа репрезентувала викладачка української мови Оксана ЗБОРІВСЬКА, наголосивши, що якісно написаний мотиваційний лист підвищує шанс потрапити до омріяного закладу освіти.

101412

Студенти та викладачі забезпечили святковий настрій присутнім в залі. Ведучі читали поезію; прозвучали пісні у виконанні викладачки англійської мови Людмили КУЛІБАБИ – «Живи», студента Олександра ПРОЦИКА – «Повертайтеся лелеки». Студентський танцювальний колектив «Насолода» виконав танго (керівник – Христина АНТОНІВ).

23242526

22

2728293031323361

Абітурієнти мали змогу ознайомитися з навчальними лабораторіями та кабінетами коледжу, екскурсію якими провів Василь ЛЕЩУК.

Уже стало доброю традицією в цей день організовувати благодійний ярмарок. Цьогоріч він пройшов під назвою «Разом до Перемоги!» На подвір’ї закладу панувала тепла та дружня атмосфера. На столах було все, що душа забажає, – домашня випічка, традиційні українські страви, торти, тістечка, печиво, вафлі, ароматні напої, які студенти, абітурієнти та їх батьки, викладачі, бережанці та гості нашого міста охоче смакували.

34

36373840

Учасники ярмарку намагалися не лише вразити оригінальністю та творчим підходом, але й зібрати якомога більше коштів для підтримки наших захисників. Весь прибуток, отриманий під час ярмарку (36 000 грн.), буде переданий на закупівлю необхідного обладнання для військових.

Надавши вступникам вичерпну інформацію щодо навчання у ВСП «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України», ми сподіваємося, що школярі зможуть остаточно переконатися у своєму виборі та в подальшому будуватимуть своє успішне професійне майбутнє разом із спільнотою коледжу! Переконані, що яким би не був важким вибір майбутнього фаху, але ваше рішення буде точно найкращим.

Усім випускникам ліцеїв, гімназій бажаємо успіхів у навчанні та вступу на омріяну спеціальність!

Двері нашого коледжу завжди гостинно відчинені для всіх, хто бажає здобути престижну освіту в державному закладі освіти!

Наталія ПЛЕШ,
провідний фахівець з профорієнтації випускників
414235444546474950515253
60
 
545556576667

Топові дописи за місяць

Оновлені статті

 

 

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

© 2024 БФК НУБіП України.
 
 

Навігація