Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

  вул. Академічна 20, м. Бережани, Тернопільська обл., Україна, 47501
A
A
A
Є професія у світі - серце віддавати дітям, або урочистості до Дня вчителя у Бережанському фаховому коледжі

Є професія у світі - серце віддавати дітям, або урочистості до Дня вчителя у Бережанському фаховому коледжі

День працівників освіти, або День учителя, — професійне свято, яке відзначається щорічно в першу неділю жовтня. Але неофіційно в Україні День вчителя відзначають у першу п’ятницю жовтня, щоб учні, студенти могли привітати своїх викладачів, вчителів, вихователів.

4 жовтня, студентська організація Бережанського фахового коледжу організувала і провела для усіх працівників, які причетні до цього свята, урочисте дійство. Це особливий день, коли кожен має можливість віддати шану тим, хто щодня вкладає душу у розвиток майбутніх поколінь.

5

Ведучі свята –  Артур Сєданов (студент групи К-31) та Ангеліна Мороз (студентка групи Ср-21) – нагадали усім присутнім про реалії, в яких доводиться навчатись та навчати; згадали й тих, хто боронить нашу неньку Україну на фронті, серед яких є багато вчителів. Усі присутні хвилиною мовчання вшанували Героїв, котрі віддали своє життя, щоб учні та студенти продовжували навчатись, а вчителі, викладачі мали змогу організувати якісний освітній процес.

21

У вітальному слові директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН, передавши вітання від ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України Вадима ТКАЧУКА та президента університету Станіслава НІКОЛАЄНКА, подякувала кожному освітянину за наполегливість, за турботу, за мудрість і терпіння, за любов до своєї справи. Очільниця побажала викладачам плідної праці, гідної матеріальної винагороди та вдячних студентів. І найголовніше –  вірити у Збройні сили України, допомагати армії та волонтерити за будь-якої можливості, наближаючи в такий спосіб таку очікувану ПЕРЕМОГУ та можливість повернути по всій Україні учнів та студентів до очного навчання.

12

3

84

12

679

Для присутніх в залі лунали пісні у виконанні студентів коледжу Катерини СВІРСЬКОЇ, Олександра ПРОЦИКА, Вероніки МРУЧОК; викладачки циклової комісії гуманітарних дисциплін Людмили КУЛІБАБИ; танець від танцювального колективу «Насолода» під керівництвом Христини АНТОНІВ.

 

151922

Одним із ключових моментів заходу стало вручення подяк і грамот викладачам та працівникам коледжу. Почесною грамотою Національного університету біоресурсів і природокористування України нагороджена голова циклової комісії спеціальних економічних дисциплін Валентина РУДНИК. Світлана Ігорівна передала вітання від першого заступника голови Тернопільської обласної ради Володимира БОЛЄЩУКА. За сприяння депутата Тернопільської обласної ради, члена наглядової ради коледжу Ярослава ДРЮЧЕНКА, грамотами та подяками нагороджені: Євген ГОРОТЬ, Анна ЮДІНА, Олександра БОЙКО, Оксана ЛЕЩИШИН, Оксана ЗБОРІВСЬКА, Лариса РОМАН, Ірина ГАЛАЙКО, Роксолана ЛОМНИЦЬКА, Оксана ОЛІЙНИК, Ірина СОКОЛОВСЬКА.

14

1713

2023

Голова профспілкової організації коледжу Людмила БІЛАН теж відзначила викладачів, адміністративний персонал та технічних працівників, які своєю працею забезпечують безперервний освітній процес і створюють комфортні умови для студентів.

2411

Тож, з вірою у своє покликання, у важливість Педагога в житті країни, у необхідності якісної освіти для сучасних студентів, у гідне пошанування вчительської праці, у силу української армії крокує викладацький колектив Бережанського фахового коледжу у майбутнє та вітає усіх освітян України з професійним святом!!!

Топові дописи за місяць

Оновлені статті

 

 

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

© 2024 БФК НУБіП України.
 
 

Навігація