Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

  вул. Академічна 20, м. Бережани, Тернопільська обл., Україна, 47501
A
A
A
Засідання атестаційної комісії

Засідання атестаційної комісії

25 вересня 2024 року у ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» відбулося засідання атестаційної комісії І рівня, в ході якого розглянули норми Положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом МОН України № 805 від 09.09.2022 року, що вступив у дію 01.09.2023 року.

Принципами атестації є колегіальність та відкритість, доброзичливе ставлення до педагогічного працівника, об’єктивність та системність оцінювання його діяльності. Атестація спрямована на всебічне комплексне оцінювання педагогічної діяльності, за якою визначається відповідність (не відповідність) працівника займаній посаді, рівень кваліфікації, присвоюється (не присвоюється), підтверджується (не підтверджується) кваліфікаційна категорія/педагогічне звання, встановлюється (підтверджується) тарифний розряд.

2

Члени атестаційної комісії обговорили зміни, які очікують при проходженні атестації на педагогічних працівників закладів освіти у 2024-2025 н. р.: розширення повноважень атестаційної комісії І рівня, зміну вимог до голосування; зміну вимог до позачергової атестації, про вимоги щодо вивчення практичного досвіду педагога, про атестацію керівника закладу. Юрисконсульт коледжу наголосила на дотриманні нормативно-правових актів (Закон України «Про освіту» Стаття 50, 59; Закон України «Про фахову передвищу освіту"» Стаття 24; Постанова КМУ від 21.08.2019 № 800 «Деякі питання підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників»).

3

Члени атестаційної комісії склали та затвердили список педагогічних працівників коледжу, які підлягають черговій атестації у 2025 році; закріпили членів атестаційної комісії за педагогічними працівниками, які атестуються, для аналізу роботи педагога в міжатестаційни період; визначили як вивчати досвід в міжатестаційний період (які документи подавати до атестаційної комісії); визначили строки проведення атестації; склали графік проведення засідань атестаційної комісії; визначили порядок голосування (відкрито чи таємно).

4

Нагадуємо, що міжатестаційний період - не час відпочинку, а мотивація до фахового й особистісного зростання кожного педагогічного працівника, а підвищення кваліфікації є необхідною умовою атестації (Р.1, п.8. Положення про атестацію).

Бажаємо педагогам творчості, наснаги, міцного здоров`я та наполегливості.

Ірина ДМИТРІВ,
секретар атестаційної комісії

Оновлені статті

 

 

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

© 2024 БФК НУБіП України.
 
 

Навігація