Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Новий лідер студентської організації у Бережанському фаховому коледжі

Новий лідер студентської організації у Бережанському фаховому коледжі

12 вересня 2024 р. вибори голови студентської ради у ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» пройшли незвично. Замість активної боротьби та конкуренції між кількома кандидатами, студентам довелося обирати лише одного претендента. Це рішення викликало чимало запитань і дискусій, однак, як показала практика, навіть за відсутності конкуренції вибори можуть бути важливим кроком для розвитку студентського самоврядування.

 

2

34Цього року Артур СЄДАНОВ, (студент групи К-31), висловив бажання взяти на себе відповідальність за керівництво студрадою. Причини, чому інші студенти не подавали свої кандидатури, можуть бути різноманітними: хтось занадто зайнятий навчанням або роботою, інші не почуваються готовими до такого відповідального кроку. Можливо, відіграла роль і поточна складна ситуація в країні, через яку багато студентів зосереджені на волонтерській діяльності. Проте варто зазначити, що Артур — добре відомий в коледжі завдяки своїй активній позиції та участі у різних заходах і проєктах. Його кандидатура не викликала сумнівів, адже він вже давно проявляє лідерські якості та підтримує студентство коледжу.

7

Хоча кандидат був лише один, вибори не були формальністю. Студенти мали можливість проголосувати «за» або «проти» кандидатури Артура, що дозволило висловити свою думку про його лідерство та програму.

56

Артур представив чіткий план розвитку студентського життя, що включав такі ключові напрямки, а саме: всебічна підтримка студентів-волонтерів, організація різноманітних культурних, освітніх та спортивних заходів, більш тісна співпраця з адміністрацією коледжу для вирішення проблем, що хвилюють студентів. Збори коштів на підтримку армії та волонтерські проєкти стали основними темами для обговорення.

За підсумками виборів, Артур отримав стовідсоткову підтримку, що дозволило йому офіційно зайняти посаду голови студради Бережанського фахового коледжу. Студенти довіряють його лідерським якостям та бачать у ньому того, хто зможе розвивати студентське самоврядування.

Вітаємо новообраного голову студентської організації Бережанського фахового коледжу.

Бажаємо мудрості у прийнятті рішень, сили для подолання викликів і великої наснаги втілювати всі свої плани та задуми!

Василь Лещук,
голова студентської профспілкової організації

 

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація