Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Організаційне засідання методичного об’єднання кураторів академічних груп – спільно до мети

Організаційне засідання методичного об’єднання кураторів академічних груп – спільно до мети

Виховна діяльність у Бережанському фаховому коледжі є важливою складовою освітнього процесу. Методичне об’єднання кураторів академічних груп грає першу скрипку у виховному процесі, бо координує роботу тих, хто безпосередньо здійснює вплив на формування етичних, патріотичних та естетичних пріоритетів здобувачів освіти фахового коледжу.

13 серпня відбулося організаційне засідання кураторів академічних груп. Збори стали платформою для обміну досвідом та ідеями, що спрятимуть покращенню освітнього процесу та розвитку студентської молоді.

1

Директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН акцентувала увагу на таких питаннях: стратегічні цілі та завдання педагогічного колективу на 2024/2025 навчальний рік; успішна адаптація першокурсників; контроль участі студентів у освітньому процесі; співпраця куратора групи зі здобувачами освіти пільгових категорій.

3

Голова методичного об’єднання Ірина КОСТІВ окреслила організаційні аспекти діяльності в поточному 2024/2025 навчальному році. Особливу увагу звернула на документацію куратора, яка є важливою для ведення обліку роботи та звітності.

Заступниця директора з виховної роботи Галина ПРОЦИК наголосила на важливості організації урочистого свята для першокурсників, яке допоможе новим студентам адаптуватися в освітньому середовищі. Даний захід стане чудовою можливістю для першокурсників ознайомитися з традиціями коледжу, знайти нових друзів та отримати підтримку від кураторів і викладачів.

Завідувачка методичної лабораторії Олександра БОЙКО підняла питання щодо ведення академічних журналів. Вона наголосила на необхідності систематичного та точного заповнення цих документів, оскільки вони є важливими для оцінювання успішності студентів та контролю за виконанням навчальних планів.

2

У сучасних умовах, особливо в час воєнного стану, роль куратора  дуже важлива. Куратор – це організатор і наставник, а також психолог і патріот, який формує нове покоління, готове до викликів сучасності.

Сьогодні, як ніколи, важливо прищеплювати молоді цінності, котрі допоможуть їй здолати всі перешкоди, як внутрішні, так і зовнішні. Разом ми зміцнюємо нашу націю, формуємо нове покоління, готове до змін та боротьби за свою Батьківщину. Нехай наші зусилля стануть запорукою для миру і стабільності життя кожного здобувача освіти Бережанського фахового коледжу й майбутнього України.

Ірина КОСТІВ,
голова методичного об’єднання кураторів академічних груп

 

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація