Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Урочиста академія святкування 10-тиріччя ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України»

Урочиста академія святкування 10-тиріччя ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України»

Хай буде все небачене побачено,
Хай буде все пробачене пробачено.
Єдине, що від нас іще залежить, –
Принаймні вік прожити як належить.
Ліна Костенко

Так, саме про небачене, але зроблене протягом 10-ти років; про усім відоме, але таке важливе й сприятливе для розвитку, про спосіб життя, вчинки, зустрічі й перспективи; про важливих людей в житті коледжу, про належно прожиті 10 років спільно згадували працівники та студенти ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України», гості урочистостей (з НУБіП України, Державної установи «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти»; представники влади Тернопільської області та Бережанської ОТГ), колеги з ВСП «Ніжинський фаховий коледж НУБіП України».

10

Розпочались урочистості зі своєрідного телемосту, в якому взяли участь три великі сім’ї, що є однією родиною – НУБіП України, ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» та ВСП «Ніжинський фаховий коледж НУБіП України». Всі разом вони спільно виконали гімн України та вшанували хвилиною мовчання пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Загадали ведучі дійства, що, крім 10-ліття закладів освіти, які входять до структури НУБіП України, 10 років перебування на посаді ректора Національного університету біоресурсів і природокористування  відзначає  Станіслав Миколайович Ніколаєнко.

Від імені керівництва НУБіП України до присутніх в залі і по ту сторону екрана із вітальним словом звернувся Вадим ТКАЧУК, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку, доктор економічних наук, професор, відмінник аграрної освіти України, заслужений працівник освіти України.

Він наголосив, щов складний для усієї України час, коли гинуть в боротьбі з агресором найкращі сини та доньки, ми маємо гуртуватися задля допомоги ЗСУ, задля спільної праці на розвиток освіти, задля організації якісного освітнього середовища і подальшого розвитку та модернізації матеріально-технічної бази, задля перемоги над ворогом.

Після цього історіями успіху, розвитку та досягненнями, планами й перспективами ділились керівники Бережанського та Ніжинського фахових коледжів – Світлана ПИЛИПИШИН та Олена ЛИТОВЧЕНКО.

8

Світлана Ігорівна закцентувала увагу на реаліях виникнення коледжу та підтримці НУБіП України в цих процесах. Очільниця коледжу висловила слова вдячності ректору НУБіП Станіславу Ніколаєнку за постійну підтримку й допомогу; подякувала колективу коледжу за згуртованість, плідну працю; усім, хто підтримував та підтримує розвиток фахової передвищої освіти на Тернопільщині (представникам різних гілок влади, людям доброї волі, ЗСУ).

334

Представники ректорату університету, директор навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України Віктор КАПЛУН та Олександр САНЧЕНКО, начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання НУБіП України,подякували адміністрації коледжу за розвиток освіти в регіоні, за надання якісних освітніх послуг, за добру роботу зі здобувачами освіти, за якісне проведення щорічно вступної кампанії і вручили від ректора НУБіП вітальну адресу,вишитий рушник від колективу НУБіП України та цінний подарунок.

Після виступу представників ректорату НУБіП України до присутніхта до НУБіП України «звернулася» (зачитали вітальну адресу) Тетяна ІЩЕНКО, керівниця Державної установи «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти», яка подякувала за багаторічну плідну працю та розвиток фахової передвищоїосвіти в краю.

23

Інна САВИЦЬКА, кандидат філософських наук, доцент кафедри філософії та міжнародної комунікації, декан гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України, Анатолій ГЛАДКИЙ, кандидат фізико-математичних наук, доцент, викладач кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка НУБіП України, Олег ЄРЕСЬКО, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки НУБіП України у своїх виступахпроаналізували заслуги коледжу в контексті розвитку освіти в Україні, закликали спільно з НУБіП України бути однодумцями в розвитку освіти та науки в Україні, стійко долати усі перешкоди.

Після виступів та привітань дійство набуло неформально-урочистого характеру, де поряд з черговою порцією привітань та побажань присутні в залі дізнались багато цікавих та пізнавальних фактів про історію створення закладу освіти в Бережанах (від технікуму до фахового коледжу);про ветеранів праці, які своєю невтомною працею заклали добрий фундамент подальшого розвитку, про здобутки та перспективи.

Не залишились без уваги й  працівники коледжу, студенти, які сьогодні гідно та якісно виконують свою роботу продовжуючи навчати дітей:

Віктор КАПЛУН, директор навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України та Олександр САНЧЕНКО, начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання НУБіП України нагородили грамотами та подяками Міністерства освіти і науки України, почесними грамотами та подяками Національного університету біоресурсів і природокористування України Галину Процик (грамота МОН); Маріанну Михайлишин, Ірину Тернову (подяка МОН); Мирославу Гаховську, Оксану Зборівську, Тетяну Федуняк, Уляну Дудку, Василя Лещука (Почесна грамота НУБіП України); Оксану Лещишин, Віталія Драгана, Миколу Бербецу, Петра Жовнича, Тетяну Малопінську (подяка НУБіП України).

6715

Народний депутат України Іван ЧАЙКІВСЬКИЙ після вітальних слів та побажаньзапросив найкращих студентів коледжу на своє підприємство та на святковий спільний обід; виконувач обов'язків голови Тернопільської обласної ради Володимир БОЛЄЩУК після слів та побажань Почесною грамотою, грамотами Тернопільської обласної ради та відзнакою «Цінний подарунок Тернопільської обласної ради», подяками голови Тернопільської обласної ради нагородили Світлану Пилипишин (Почесна грамота ТОР), Олега Калатала (відзнака «Цінний подарунок Тернопільської обласної ради»), Олега Андрусяка, Богдана Білика, Тетяну Гальчак, Любов Гурко, Мирослава Яциківа (грамота ТОР); Михайла Дубчака,Степана Жеребецького, Руслану Заяць, Оксану Семенів, Лідію Стрілку, Наталію Чорну (грамота голови ТОР).

Заслужені нагороди за клопотанням депутатської фракції Тернопільської обласної організації політичної партії «За майбутнє» у Тернопільській обласній раді сьомого скликання отримали й студенти Сергій Болцарівський та Артур Сєданов (грамота ТОР).

Тетяна ДРОЗД, начальниця відділу професійної, фахової передвищої освіти, координації діяльності закладів вищої освіти та організаційної роботи управління професійної, фахової передвищої освіти, координації діяльності закладів вищої освіти,фінансово-економічної та організаційної роботи департаменту освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації, після вітальних слів, де наголосила на славних традиціях закладу, і  нагородила грамотами Департаменту освіти і науки  Тернопільської ОДА Христину Антонів, Олександру Бойко, Ігоря Буняка, Ірину Галайко, Євгена Горотя, Ірину Дмитрів, Ірину Костів, Світлану Куцу, Роксолану Ломницьку, Галину Паньків.

5

Вітали колектив коледжу з ювілеєм наші друзі – очільники ВСП НУБіП України Борис ПАВЛЮК (ВСП НУБіП України «Заліщицький фаховий коледж імені Храпливого»), Василь ЦАРУК (ВСП НУБіП України «Рівненський фаховий коледж НУБіП України»), які вручили грошовий сертифікат для розвитку матеріально-технічної бази;та голова Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Тернопільської області Володимир КАЛУШКА разом з усіма директорами та заступниками директорів фахових коледжів Тернопільщини, які побажали процвітання та креативності коледжу, нових звершень та перемог, закликали до пошановування славної історії закладу освіти в Бережанах та вручили «добрий скарб» для розвитку коледжу і «подарували» музичне вітання– пісню «З’єднаймося у вірі українці».

50

Заступник міського голови Бережанської міської ради з гуманітарних питань Степан КУХАРУК грамотами Бережанської міської ради нагородив Людмилу Білан, Михайла Синовця, УлянуБурдаш, Анатолія Венгриновича, Ганну Вовк, Володимира Гаховського, Андрія Гловина, Людмилу Дворську, Миколу Леськіва, Надію Оберську, Віру Орейду, Ганну П’єнтак, Ларису Роман, Ростислава Ухмана, Ігоря Фльонца, ВасиляФурдея, Франю Чумарну, Сергія Штогрина, Наталію Юрчишин, Ольгу Якимович, Анну Юдіну, Ольгу Михайлишин, Наталію Крамар, Ірину Палінську, Ольгу Процик, Ірину Соколовську, Ярослава Карася, Ганну Клецор, Василя Смереку, Дмитра Корнійчука.

23

Естафету привітань продовжили Уляна Юськів, очільницявідділу освіти, молоді і спорту Бережанської міської ради, Олена Мельничук,  начальниця відділу культури, туризму та релігій Бережанської міської ради, Надія Волинець, вчений секретар Державного історико-архітектурного заповідника в місті Бережани, Галина Лещишин,директор Бережанського будинку культури, заступник директора з наукової роботи Бережанського краєзнавчого музею, член Наглядової ради Бережанського фахового коледжу Микола Проців, які презентували цінні подарунки і подякували за плідну співпрацю коледжу з усіма структурними підрозділами Бережанської ОТГ, за виховання молодого покоління; наголосили, що за короткий час (10 років) коледж зробив багато корисного; висловили сподівання, що майбутні випускники стануть активними учасниками відновлення України після нашої перемоги.

Коледж в цей складний час докладає чимало зусиль для допомоги ЗСУ, кілька викладачів в лавах ЗСУ захищають територіальну цілісність і незалежність України.

4645

Наші студенти,чиї батьки саме цієї миті на фронті захищають нашу країну, (Захарків Максим, Мороз Ангеліна, Гросу Жанна, Марисюк Роман, Марисюк Оксана, Дудар Христина) вручили через Галину Проців (волонтерку «Квітку», керівника громадської організації «Бережанський майдан») для наших захисників «залізні пташки», яких зараз так потребують. Присутній на урочистостях воїн 150-ої окремої механізованої бригади, наш земляк, депутат Бережанської міської ради Олег Захарків завдяки збору, який організували студенти, для своєї бригади отримав дуже необхідні речі.

22

Щирі слова вітань лунали і від представників Ради роботодавців: Мирослава Лехіцького,  керівника Бережанського району електричних мереж відкритого акціонерного товариства «Тернопільобленерго»; Ігоря Гурка, заступника голови Ради роботодавців, приватного підприємця; Володимира Цепліцького, керуючого ТВБВ №10019/032 ПАТ «Державний ощадний банк України»; Сергія Беркутова, начальника Центру обслуговування платників Бережанської ДПІ ГУ ДПС у Тернопільській області; Андрія Віцентія, керівника ПП «Західенергомонтаж»; Романа Корнелюка, керуючого відділенням «Приватбанк» Бережанського відділення №2; Василя Кріля, директора ТДВ «Бережаниавтотранс»; Романа Кулини, приватного підприємця; Марії Ватраль, керівника ПРАТ «Бережанигаз»; Галини Лехняк, керівниці Бережанського управління Тернопільської філії Тернопільського обласного центру зайнятості; Світлани Тихої, керуючої продажами Тернопільської філії АТ «СГ «ТАС».

Усі представники Ради роботодавців відзначили добру підготовку майбутніх спеціалістів та побажали плідної праці, гідної винагороди за зроблену роботу й вдалої вступної кампанії та добрих студентів.

17

Голова Тернопільської обласної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу Орест Кащишин, голова первинної профспілкової організації Бережанського фахового коледжу Людмила Білан та директорка коледжу Світлана Пилипишин після привітань та побажання здоров’я і  процвітання за сумлінну працю, високий професіоналізм, майстерність, виконавську культуру та з нагоди 10-річчя закладу фахової освіти ВСП «Бережанський фаховий коледж» грамотою ВСП «Бережанський фаховий коледж», Первинної профспілкової організації ВСП «Бережанський фаховий коледж» нагородили Марію Голіяд, Надію Гугляк, Галину Галанджій, Марію Берчук, Галину Бас, Юлію Венгринович, Уляну Диню, Оксану Дудар, Віру Дудкевич, Петра Жовнича, Андрія Ільченка, Антона Кордяка, Ірину Кріль, Людмилу Кулібабу, Андрія Гараса, Михайла Гука, Галину Линник, ЗеновіяЛяску, Любов Ляску, Любов Мартинюк, Анатолія Михайлевича, Олексія Нестеренка, Оксану Олійник, Наталію Плеш, Миколу Пукала, Валентину Рудник, Марію Смереку, Олександру Свистун, Михайла Смереку, Галину Ухман, Володимира Цепліцького, Миколу Шемлія, Любов Школьну.

313239

Уся церемонія, хоча й тривала більш ніж 4 години,пройшла непомітно швидко завдяки нашим студентам та студенткам, викладам, учасникам художньої самодіяльності (Анастасія Юськів: «Дві скрипки»; Соломія Бабич: «Пісня буде поміж нас»; гурт викладачів «Галичаночки»: «Перший сніг»; Вікторія Кукурудза та Соломія Бабич: «Вільна»; хореографічний колектив викладачів «Візаві», танцювальний дует з танцем на пуантах, танцювальний колектив студентів «Насолода»: «Полька перемоги» (керівниця Христина Антонів); гурт «Файнички»: «Поведи мене в гори» (керівник Роман Видиш); викладачка Людмила Кулібаба: «Два кольори»; учні Бережанського ліцею ТОР з композицією «Акробати»; дитячий хор «Голосинка» Жуківської мистецької школи (керівники  – Дмитро та Олеся Загородні), які подарували присутнім музичні номери – пісні, танці, акробатичний номер...

З вірою в ЗСУ і в перемогу України!!!
З твердим переконанням в процвітання Бережанського фахового коледжу!!!
З переконаністю, що наступний ювілей будемо відзначати у мирній процвітаючій Україні, завершився урочистий захід.
Степан Жеребецький,
викладач циклової комісії гуманітарних дисциплін
11121316181921
 
2930414334372425272848

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація