Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Про роботу педагогічної ради коледжу

Про роботу педагогічної ради коледжу

23 травня відбулося чергове засідання педагогічної ради коледжу.

2

Традиційно розпочали засідання з привітання: цього разу з ювілеєм вітали  травневого «винуватця»  - Ростислава УХМАНА.

Також цього місяця відзначили й наших здобувачів освіти:

34

  • Сергій БОЛЦАРІВСЬКИЙ – Диплом І ступеня переможця ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Тернопільського обласного комунального територіального відділення Малої академії наук України, секція аерокосмічної техніки та оборонної технології; Диплом ІІ ступеня Всеукраїнського конкурсу молодіжних науково-технічних проєктів «InventorUA»;
  • Христина ПИРІГ – Диплом учасника Всеукраїнського конкурсу молодіжних науково-технічних проєктів «InventorUA»;

5

  • Ігор ЗАМОЙСЬКИЙ – Диплом І ступеня переможця ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Тернопільського обласного комунального територіального відділення Малої академії наук України, секція прикладної механіки та машинобудування;

7

  • Артур СЄДАНОВ – Диплом ІІ ступеня переможця ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Тернопільського обласного комунального територіального відділення Малої академії наук України, секція автоматизації та робототехніки;

6

  • Віктор КУЗЬО – Диплом ІІ ступеня переможця ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Тернопільського обласного комунального територіального відділення Малої академії наук України, секція систем та технологій штучного інтелекту.

23 травня в Україні відзначають День Героїв – захисників України усіх часів. Присутні у своїх думках та молитвах згадали кожного, хто поклав своє життя на вівтар боротьби за перемогу, і вшанували їхню пам'ять хвилиною мовчання.

8

Далі, відповідно до порядку денного, виступила директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН, яка  наголосила на тому, що закінчується 2023-2024 навчальний рік і потрібно  педагогічним та науково-педагогічним працівникам відповідально поставитись до заповнення заліково-екзаменаційної документації, підготуватися до захисту кваліфікаційних робіт та звітів про виконану роботу протягом навчального року.

Очільниця коледжу розповіла, що 21 травня відбулась нарада Міністерства освіти і науки України в онлайн форматі. Було розглянуто низку питань в режимі питання-відповідь. В основному саме обговорення стосувалося Положення про порядок відрахування, переривання навчання, поновлення й переведення осіб, які навчаються у закладах фахової передвищої освіти, та надання їм академічної відпустки, яке набере чинності з 01.06.2024 року.

Також МОН України адресувало закладам освіти рекомендаційний лист щодо початку нового навчального року, вказавши на те, що ворог нещадно б’є по критичній інфраструктурі, що призводить до серйозних наслідків. Тому одним із питань даного листа стало раціональне й економне використання енергоресурсів.

Наближається початок вступної кампанії 2024, тому профорієнтаційна робота залишається питанням №1.

Світлана Ігорівна проаналізувала заходи, що  відбулись протягом травня, а саме: весняну студентську толоку; заходи до тижня кафедри автомобільного транспорту; годину спілкування «Операція «Вісла»: злочин проти людяності»; отримання студентами коледжу  подарункових наборів від Благодійного фонду Івана Чайківського «Покрова»;  навчальні стрільби зі стрілецької зброї;  студентський освітній акселератор на базі навчального-наукового інституту енергетики, автоматики й енергозбереження НУБіП України «Енергетичний тероризм: виклики, наслідки, рішення»; засідання Ради роботодавців; заходи до Дня Європи; День відкритих дверей; заходи з нагоди Дня вишиванки; годину спілкування з представниками проєкту «ПроФорієнтири»; ІІ місце команди коледжу в ХІІІ «Фестивалі студентської науки - 2024»; зустрічі з кандидатами на посаду ректора НУБіП України; Тиждень безпеки дорожнього руху; зустріч студентів   з письменницею Ганною ГОРОЖЕНКО; участь у третьому проєкті PROJECT NO. 57649162 «DIGIT 3: DATA COLLECTION AND DIGITALISATION WITH A FOCUS ON UNIVERSITY COLLEGES IN 2024»; урочисту академію святкування 10-річчя ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України»; засідання обласного методичного об’єднання викладачів інформатики та комп’ютерних технологій на тему: «Інформатика та комп'ютерні дисципліни у профільній загальноосвітній підготовці»; участь студентів у XXI Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «На Урок»; науково-практичний онлайн-семінар в рамках засідання обласного методичного об’єднання завідувачів відділень ЗФПО Тернопільської області на тему: «Студентоцентрований освітній процес як запорука забезпечення якості фахової передвищої освіти»; виховний захід «Пласт як стиль життя» та ін.

9

Далі заступник директора з навчальної роботи Олег КАЛАТАЛО запропонував внести зміни до ОПП і НП відповідно до пропозицій Ради роботодавців, циклових комісій та методичної ради.

Шляхом відкритого голосування (за списком) рішення прийнято одноголосно «за».

Також доповідач наголосив на поданні пропозицій щодо дат проведення звітів НПП і ПП та оновлення інформації по циклових комісіях на сайті коледжу.

10

Юрисконсульт коледжу Наталія КРАМАР змістовно проінформувала про зміни до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку. Доповідачка давала чіткі відповіді на запитання, які цікавили слухачів. Найбільш активне обговорення велось стосовно оновлення даних чоловіками віком від 18 до 60 років.

Наступною виступила Уляна ДУДКА – старший викладач кафедри автомобільного транспорту, викладач спеціальних економічних дисциплін. Доповідачка окреслила роботу у третьому проєкті DAAD project no. 57649162 «Digit 3: Data collection and digitalisation with a focus on University Colleges in 2024» Університету прикладних наук Вайнштефан Тріздорф (HWST) на базі ВНАУ. Наразі учасники проєкту повинні займатися збором й обробкою інформації сільськогосподарських підприємств.

Насамкінець Світлана ПИЛИПИШИН побажала усім міцного здоров’я та спокійних вихідних.

Дякуємо Збройним силам України та віримо в їх стійкість та незламність духу в боротьбі з ворогом!

Галина ПАНЬКІВ,
секретарка педагогічної ради

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація