Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

  вул. Академічна 20, м. Бережани, Тернопільська обл., Україна, 47501
A
A
A
Початок кіберперегонів CyberRace

Початок кіберперегонів CyberRace

Шановні студенти для вас є унікальна можливість, завдяки якій ви  матимете змогу розвинути необхідні для майбутнього  працевлаштування навички з кібербезпеки, а наша Академія зможе представити країну на Європейському змаганні з кібербезпеки!

Кібербезпека - це критично важлива галузь, яка постійно розвивається. Всесвітній економічний форум, який проводить аналіз економічних, екологічних, геополітичних, соціальних і технологічних ризиків для світу на найближчі 2 роки, виявив, що кіберзагрози входять до 5 найбільших небезпек глобального масштабу, поряд із проявами екстремальних погодних явищ та політичного протистояння.

Проте, кібератаки - це не лише широкомасштабні загрози безпеці, а й захист місцевої громади. Розвиваючи відповідні навички, ви зможете відігравати вирішальну роль у захисті цифрової інфраструктури свого регіону.

У рамках Мережевої академії Cisco ви маєте безпрецедентну нагоду набути досвіду застосування різноманітних знань та умінь з кібербезпеки. Водночас, для досвідчених інструкторів та новачків NetAcad пропонує чудову нагоду опанувати новітні способи використання безкоштовних навчальних програм, доступних на сайті NetAcad.com.

23

Цьогорічні кіберперегони розпочинаються з навчального марафону (Learn-a-Thon), протягом якого учасники змагатимуться у національному відборі. Три найкращі академії з кожної країни матимуть честь представляти її у майбутньому Всеєвропейському фіналі з кібербезпеки «Capture the Flag».
До того ж 20 найкращих академій Європи отримають призи, а студенти матимуть можливість вивчати кібербезпеку на прикладі рішень з кіберзахисту, які McLaren застосовує на перегонах Формули-1. Фінал складатиметься з двох етапів: Спринт та Гранд-фінал у форматі «Capture the Flag ».

Мережева академія Cisco ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» запрошують усіх зацікавлених викладачів та студентів взяти участь в Learn-a-Thon 2024. Для цього необхідно обрати один з запропонованих нашою академією курсів, зареєструватись, пройти та отримати цифровий бейдж.

Курси початкового рівня(від 1 до 5 балів):

Курси з комп’ютерних мереж (від 2 до10 балів):

Для участі в курсі достатньо перейти за посилання і зареєструватись з допомогою Google-акаунта. Більше інформації можна отримати від інструкторів академії та викладачів циклової комісії фізико-математичних дисциплін та інформаційних технологій.

Дякуємо за співпрацю, чекаємо на «перегонах»!

Сергій ШТОГРИН,
інструктор мережевої академії Cisco коледжу.

 

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

© 2024 БФК НУБіП України.
 
 

Навігація