Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Гостьова лекція із роботодавцем ПП

Гостьова лекція із роботодавцем ПП "Західенергомонтаж"

26.03.2024 р. в рамках тижня циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін директором ПП «ЗАХІДЕНЕРГОМОНТАЖ» Андрієм ВІЦЕНТНИМ проведена гостьова лекція на тему: «Монтаж і експлуатація повітряних ліній електропередач» з групами Е-41, Е-31Ск, Е-31, Е-21Ск, Е-21, Е-11Ск.

2

34567

Основними напрямками роботи даної компанії є будівництво нових і реконструкції існуючих об'єктів енергетичної галузі, що включають монтаж і установку опор ліній електропередач, комплектних трансформаторів, проектні та пуско-налагоджувальні роботи. Він ноголосив, що компанія має великий досвід виконання електромонтажних робіт будь-якої складності та будь-яких обсягів. Завдяки високій кваліфікації співробітників, використання сучасної допоміжної техніки і устаткування і якісних матеріалів компанія гарантує тільки якісне виконання всіх видів робіт.

Всі роботи по монтажу і будівництва ЛЕП ведуться на підставі нормативних документів і державних стандартів з обов'язковим дотриманням правил безпеки при виконанні електромонтажних робіт і будівництві ліній електропередач, а також правил безпеки праці в будівництві.

У зв’язку з постійною розробкою нових видів електросилового обладнання, засобів автоматизації, комутаційної та захисної апаратури виникає необхідність у виконанні електромонтажних робіт з використанням найсучаснішого обладнання та матеріалів. Головний напрям подальшого розвитку електромонтажних робіт – застосування нової техніки, широке впровадження прогресивних технологій, індустріальних методів монтажу, які забезпечують більш швидке введення об’єктів в експлуатацію та підвищення продуктивності праці. Науково-технічний прогрес сприяє кількісним і якісним змінам в електротехнічному обладнанні.

8

910

В своїй презентації директор продемонстрував фотографії зданих в експлуатацію об’єктів їхньої фірми.

Викладачі циклової комісії і здобувачі освіти щиро вдячні директору ПП «ЗАХІДЕНЕРГОМОНТАЖ» Андрію ВІЦЕНТНОМУ за змістовну лекцію і подальшу співпрацю.

Петро ЖОВНИЧ,
викладач вищої категорії
спеціальних електротехнічних дисциплін     

 

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація