Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Вітаємо студентський науковий гурток «Сучасна бухгалтерія» з почесним ІІ місцем у ХІІІ «Фестивалі студентської науки - 2024»

Вітаємо студентський науковий гурток «Сучасна бухгалтерія» з почесним ІІ місцем у ХІІІ «Фестивалі студентської науки - 2024»

Упродовж місяця (з 15 квітня по 15 травня) в НУБіП України проходить ХІІІ «Фестиваль студентської науки - 2024». Даний традиційний захід відбувається з метою розвитку студентської наукової роботи, залучення молоді до дослідництва, й з нагоди відзначення 126-річчя Університету та Дня науки в Україні.

З 15 квітня по 07 травня проходив І етап - оцінювання діяльності студентських наукових гуртків університету відповідно до «Положення про проведення Фестивалю студентської науки в Національному університеті біоресурсів і природокористування України», порядку проведення ХІІІ «Фестивалю студентської науки-2024» на основі інформації про діяльність гуртків, представленої на вебсторінках та презентацій про діяльність та здобутки за 2023/2024 навчальний рік.

G1

Заключний етап Фестивалю відбувся 15 травня у формі web-конференції. Модератором заходу була голова спілки молодих вчених НУБіП України Наталія ГРИЩЕНКО. Відкрила засідання проректор з науково-педагогічної роботи Оксана ТОНХА. Вітаючи учасників Фестивалю, вона зазначила, що в університеті при кафедрах та відокремлених підрозділах студенти займаються науковою діяльністю у понад 300 студентських наукових гуртках. 

Далі Фестиваль продовжив свою роботу шляхом заслуховування презентацій студентів про діяльність та здобутки студентських наукових гуртків переможцями І етапу фестивалю та спілкування конкурсантів з членами Комісії Фестивалю, у складі представників науково-дослідної частини, Ради молодих вчених, Ради аспірантів, Сенату студентської організації університету. На ІІ етапі Фестивалю  було представлено 27 студентських наукових гуртків.

Важливо відзначити, що наукові гуртки постійно розвиваються, розширюють спектр своєї діяльності та впроваджують новаторські технології та методи досліджень для максимального виявлення свого потенціалу й ефективного представлення результатів. Вони активно займаються участю у наукових конференціях, конкурсах і олімпіадах, що сприяє підвищенню їхнього професійного рівня.

Звіт про діяльність та здобутки студентського наукового гуртка «Сучасна бухгалтерія» нашого коледжу представила Анастасія БІЛИК, здобувачка фахової передвищої освіти відділення економіки та прикладної екології під керівництвом голови циклової комісії спеціальних економічних дисциплін Валентини РУДНИК.

G2G3G5

За результатами фінального засідання ХІІІ «Фестивалю студентської науки -2024» гурток коледжу «Сучасна бухгалтерія» зайняв почесне ІІ місце.

Щиро дякуємо керівнику гуртка Валентині РУДНИК та його учасникам за наполегливу, плідну наукову та творчу працю!

Бажаємо всім учасникам Фестивалю студентської науки подальших успіхів та натхнення для досягнення нових висот у науковій діяльності. Нехай мудрість та сміливість, які ви проявляєте, сприяють не лише науковим досягненням, а й Перемозі Українських Збройних Сил у захисті нашої незалежності та свободи. Слава Україні!

Оксана Лещишин,

завідувачка навчально-методичного кабінету

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація