Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

  вул. Академічна 20, м. Бережани, Тернопільська обл., Україна, 47501
A
A
A
Інтелектуальна гра «Кмітливі електрики»

Інтелектуальна гра «Кмітливі електрики»

23.09. 2024р. викладачкою циклової комісії спеціальних електричних дисциплін Оксаною ДУДАР була проведена інтелектуальна гра «Кмітливі електрики». Пізнавальна діяльність людини починається від її народження. Потреба в пізнанні закладена природою як необхідність здобування досвіду. Гра багатогранна, вона розвиває, виховує, розважає, соціалізує. Але історично одна з головних її задач — навчання. З моменту свого виникнення гра постає основною формою відтворення реальних життєвих ситуацій, сприяє виробленню необхідних людських рис, якостей, навичок, звичок, розвитку здібностей.

2345

Сучасна педагогіка та психологія спрямовує свої зусилля на те, щоб виявити здібності та приховані можливості здобувача освіти, що і являється передумовою гармонійного розвитку особистості. Цього можна досягти лише впровадженням таких методів, засобів та організаційних форм навчання, які б активізували пізнавальну діяльність студентів, розвиваючи їх здібності, привчали працювати самостійно і творчо. На мою думку, необхідно домогтися того, щоб кожен  працював активно та  захоплено.

96781011

Використовуючи на парі елементи гри, створюється доброзичливий, бадьорий настрій, підтримується бажання вчитися. В грі брали участь дві команди «Фаза» і «Нуль». Гра складалась з 5 етапів а саме: «Лінивому не розгадати, кмітливому на роздуми секунда», «Головоломка», «Битва капітанів», «Встав палицю в колеса», «Вірю - не вірю». Було багато різноманітних питань на логіку, по професії, а також задачі. Команди активно відповідали і розв’язували завдання, в результаті виграла команда «Фаза».

Саме сучасні інноваційні педагогічні технології дозволяють максимально підвищити ефективність навчально-виховного процесу, надають можливість створити такі умови, коли всі  залучаються до активної, творчої навчальної діяльності, процесу самонавчання, самореалізації, вчаться спілкуватися, співпрацювати, критично мислити, відстоювати свою позицію.

Надія ОБЕРСЬКА,
викладачка циклової комісії
спеціальних електричних дисциплін

 

 

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

© 2024 БФК НУБіП України.
 
 

Навігація