Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Виїзне заняття з дисциплін: «Автоматизація технологічних процесів і САК» та «Електропостачання с.г.» в ПАП «Агропродсервіс», село Урмань

Виїзне заняття з дисциплін: «Автоматизація технологічних процесів і САК» та «Електропостачання с.г.» в ПАП «Агропродсервіс», село Урмань

Знання людині — що крила пташині…

В рамках тижня циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін, викладачами Богданом БІЛИКОМ та Надією ОБЕРСЬКОЮ було проведено виїзне заняття з дисциплін «Автоматизація технологічних процесів і САК» та «Електропостачання с.г.». Згідно робочих програм, на заняттях були розглянуті та опрацьовані такі теми: «Автоматизація мікроклімату в тваринницьких приміщеннях», «Автоматизація кормороздавання та напування тварин ВРХ», «Автоматизація гноєприбирання в тваринницьких приміщеннях», «Автоматизація доїння та первинної обробки молока», «Автоматизовані системи керування технологічними процесами та збору і обробки інформації», «Автоматизація електропостачання (автоматичне вмикання резерву), «Розподіл електричної електроенергії в виробничих приміщеннях», «Внутрішні електричні мережі».

З роботою, даного об’єкта господарювання, ознайомив наш випускник, а зараз заступник керуючого молочно-товарною фермою, Олег ДУДА. Він продемонстрував роботу основних технологічних процесів, розповів про унікальність даного підприємства, з огляду на автоматизацію виробництва продукції, провів аналіз прибутковості та рентабельності виробництва м’ясної та молочної продукції, поділився планами на майбутнє.

2345678910

11121316

Здобувачам освіти заняття видалось до вподоби, бо по-перше побували на реальному виробництві де побачили, відчули і навіть попробували продукцію, а по-друге на свіжому повітрі в компанії доброзичливих тварин отримали безкоштовну зоотерапію, яка, на теперішній час, є незайвою.

Студенти задавали питання, що стосувались їхньої спеціальності і не тільки, на які отримали змістовні відповіді, як від Олега Васильовича, так і від викладачів Богдана Ярославовича та Надії Василівни.

Загалом таке практичне заняття для студентів є чудовою мотивацією опановувати знання з фахових дисциплін,  отримати новий досвід для майбутнього навчання, вдосконалити практичні навички з спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, а також провести корисно час в колі однодумців.

1514

Вже за традицією працівники даного підприємства пригостили нас смаколиками і, звичайно, свіжим молоком.

Щиро дякуємо за корисну зустріч усім учасникам даного заходу.

 Богдан БІЛИК,
викладач спеціальних електротехнічних дисциплін

 

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація