Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Брейн-ринг «Кмітливі електрики»

Брейн-ринг «Кмітливі електрики»

26.03.2024 року викладачкою циклової комісії спеціальних електричних дисциплін Оксаною ДУДАР був проведений брейн-ринг у групах Е-31 та Е-21Ск на тему: «Кмітливі електрики».  Як говорив Ушинський: «Гра не є пустою забавою, це зміст життя, творча діяльність потрібна для розвитку. У грі людина живе, і сліди цього життя глибше залишаються в ній, ніж слід дійсного життя».

Студенти – це невгамовний, непосидючий та старанний народ, що завжди прагне до пригод і до того ж, погодьтеся, старанний до всього.  На гру зібралися майбутні спеціалісти в галузі електротехнічних наук, щоб продемонструвати свої знання, кмітливість та розважливість при вирішенні різних завдань. Ще ми перевірили студентів не лише на вміння застосовувати засвоєні теоретичні знання але й набуті практичні навички.

23456789

Гра складалась з п’яти конкурсів: «Лінивому не розгадати, кмітливому на роздуми секунди», «Головоломка», «Битва капітанів», «Встав палицю в колеса» і «Вірю-не вірю». Команди «Електрони» і «Кванти» проявили свої знання на найвищому рівні. Але з маленьким відривом перемогла команда «Електрони».

Видатний давньогрецький філософ Сократ зробив свого часу висновок: «Чим більше я знаю, тим більше я не знаю». Людина приходить у світ для того, щоб постійно вдосконалюватися, насамперед – себе, свій духовний світ, свої знання, уміння, навички, здібності. Саме тому протягом майже всього життя людина наполегливо навчається. І не важливо переміг ти чи ні. Важливо лише те, що всі ми відчуваємо потребу в збагаченні знаннями, отриманні задоволення від інтелектуальної спроможності.

Оксана ДУДАР,
викладачка циклової комісії
спеціальних електротехнічних дисциплін

 

 

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація