SEPARATED SUBDIVISION OF
NATIONAL UNIVERSITY OF LIFE AND ENVIRONMENTAL SCIENCES OF UKRAINE
BEREZHANY PROFESSIONAL COLLEGE
A
A
A
HOME COLLEGE BUILDING
DAY OF KNOWLEDGE 2017
STUDENT OF THE YEAR. NATALIA LEKHNYAK
OUR COLLECTIVE
OUR STUDENTS
Є така професія - землю плекати

Є така професія - землю плекати

Є така професія - землю плекати. Це не просто робота на землі, а дбайливе господарювання за традиційним українським укладом, колосальна напруга сил і повна самовіддача.

F1

17 червня, напередодні свята Дня фермера, в групі ЕкП- 11 відбувся пізнавально - виховний захід «Дякуємо тим хто годує світ».

Щороку 19 червня в Україні відзначається День фермера. День присвячений усім працівникам фермерських господарств, які своєю важкою працею годують нашу країну.

День фермерів в Україні було засновано лише 2020 року за указом президента Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО. Саме цей день став професійним святом підприємців, які працюють у сфері сільського господарства.

Метою заходу було ознайомити здобувачів освіти з історією виникнення свята, цікавими фактами про фермерство в нашій державі, привернути увагу до важливості фермерства, привити любов та повагу до праці фермерів.

Основними питаннями заходу були: історичний контекст свята, роль фермерів у розвитку суспільства та економіки, історії успіху та подолання труднощів сьогодення, цікаві факти фермерства в Україні.

F4

F2F3

Під час заходу відбулася ділова гра «Я майбутній фермер». Учасники були поділені на дві команди, кожна з яких представляла окреме фермерське господарство. Команди презентували свої результати у вигляді плакатів, на яких відобразили назви створеного господарства і обґрунтували вибір напряму його розвитку.

F5F6

Учасники гри продемонстрували здатність до командної роботи, креативне мислення, вміння генерувати і відстоювати свої ідеї.

Вітаємо усіх фермерів нашого регіону та дякуємо за вашу наполегливу працю! Бажаємо вам високих врожаїв та гарної погоди. Хай засіки повняться відбірним зерном, а ваші сім’ї – достатком і благополуччям.

Переможного миру, міцного здоров’я Вам і Вашим рідним!

Ірина ПАЛІНСЬКА,

викладачка спеціальних економічних дисциплін