SEPARATED SUBDIVISION OF
NATIONAL UNIVERSITY OF LIFE AND ENVIRONMENTAL SCIENCES OF UKRAINE
BEREZHANY PROFESSIONAL COLLEGE
A
A
A
HOME COLLEGE BUILDING
DAY OF KNOWLEDGE 2017
STUDENT OF THE YEAR. NATALIA LEKHNYAK
OUR COLLECTIVE
OUR STUDENTS
Виробнича практика – важлива складова професійної підготовки майбутніх фахівців економічних спеціальностей

Виробнича практика – важлива складова професійної підготовки майбутніх фахівців економічних спеціальностей

Виробнича практика є ключовим компонентом  освітньої програми, який надає студентам можливість застосувати здобуті теоретичні знання на практиці та підготуватися до реальних викликів у майбутній фаховій діяльності.

Метою  виробничої практики є закріплення теоретичних знань, ознайомлення з майбутньою професією, набуття виробничих навиків і вміння приймати швидкі рішення в сучасних умовах господарювання.

Основні завдання виробничої практики для здобувачів освіти економічних спеціальностей: оцінка своїх професійних здібностей в реальних умовах; вирішення нагальних економічних завдань;    розуміння структури і процесів роботи різних підрозділів підприємства; набуття навичок аналізу даних, фінансового прогнозування, принципів управління та обліку на підприємстві; вдосконалення навичок професійного спілкування тощо.

Здобувачі освіти економічних спеціальностей проходили практику відповідно до навчального плану, згідно з графіком та на підставі договорів, укладених з підприємствами.

F2

F3

F4F5

Підсумковим етапом проходження виробничої практики є захист звіту з практики.

F6F7

F8F9

F10F11

Під час захисту звітів студенти (спеціальностей: 051 Економіка гр. ЕК- 31, 071 Облік і оподаткування гр. О-31, 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок гр. Ф-31, 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність гр.П-31) відповідали на питання щодо організації роботи і напрямів діяльності баз практики, особливостей побудови організаційної структури підприємств, переліку операцій та послуг, показників фінансово-господарської діяльності та висловлювали пропозиції щодо їх покращення.  

D

Виробнича практика не тільки допомагає студентам глибше зрозуміти обрану спеціальність, але й відкриває нові перспективи для працевлаштування. Так, Дарина ЖУК, студентка групи О-31 спеціальності Облік і оподаткування, показала високий рівень підготовки під час проходження практики на підприємстві "Агропродсервіс". Її знання та навички, а також здатність швидко адаптуватися до нових умов роботи та ефективно вирішувати поставлені завдання, були високо оцінені керівництвом підприємства. У результаті Дарині було запропоновано постійну роботу в компанії, що стало визнанням її зусиль під час навчання та потенціалу.

Здобувачі освіти отримали позитивні відгуки від керівників практики на підприємствах та членів комісії. Віримо, що навики, набуті студентами під час проходження виробничої практики, стануть надійною основою для  майбутньої професійної діяльності.

Олег АНДРУСЯК,

завідувач відділу НВП та ПТО